Görev yöneticisi kapalıyken yüksek CPU kullanımı

Genos

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bir oyuna girdiğimde mesela bu genelde GTA 5 oluyor, altta görev yöneticisini açık bırakıp öyle oyuna giriyorum ve kullanım normal değerlerde seyrediyor. Ama açmadığım zaman FPS falan düşüyor GPU kullanımı düşüyor CPU kullanımı yükseliyor. Benzerini dahi görmedim bu sorunun internette. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Hocam "msconfig" kısmından Microsoft'a ait olmayan hizmetler bölümünde sizden izinsiz çalışan bir program var mı, bakar mısınız? Ardından Windows ile başlayan programların ekran görüntüsünü paylaşır mısınız? Görev yöneticisinden, başlangıç kısmına tıklayın. Etkin olanların fotoğrafını atın lütfen.
Tüm Microsoft hizmetlerini gizleyip ardından diğer bütün hizmetleri kontrol ettim ve NVIDIA, Valve Corporation (Steam), Google Inc. gibi bilindik markalar hariç bir hizmet bulamadım.

Malwarebytes.com'dan, free versiyonu çekip, komple tarama yapın. Çıkan zararlıları silin ve yeniden başlatıp deneyin.
Windows Defender kullanıyorum hergün tarama yapıyorum, hiçbir zararlı yazılım bulamıyor ki zaten bulaştırabilecek işlemler ve uygulamalara bulaşmıyorum.

Tüm Microsoft hizmetlerini gizleyip ardından diğer bütün hizmetleri kontrol ettim ve NVIDIA, Valve Corporation (Steam), Google Inc. gibi bilindik markalar hariç bir hizmet bulamadım.
Başlangıç kısmını açıp hangi işlemlerin etkin olduğunu kontrol eder misiniz? Bilmediğiniz bir işlem çıktı mı kontrol ettikten sonra?

Af buyurun, başlangıç kısmı derken nereyi nasıl açmamı kastettiniz?
Görev yöneticisinden, başlangıç kısmına gelin. W10'da görev yöneticisinden giriliyor olmalı. Başlangıçtan itibaren başlayan işlemler yani Windows başlatılırken Windows ile başlayan işlemlerden bahsediyorum. Hangileri etkin, neler açılışta başlıyor ona göre bir çözüm yolu bulabiliriz belki. Virüsler başlangıçtan itibaren başlar çünkü.

Görev yöneticisinden, başlangıç kısmına gelin. W10'da görev yöneticisinden giriliyor olmalı. Başlangıçtan itibaren başlayan işlemler yani Windows başlatılırken Windows ile başlayan işlemlerden bahsediyorum. Hangileri etkin, neler açılışta başlıyor ona göre bir çözüm yolu bulabiliriz belki. Virüsler başlangıçtan itibaren başlar çünkü.
Logitech, Realtek, Spotify, Valve(Steam), SteelSeries, Microsoft.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı