Görev yöneticisi kapalıyken yüksek CPU kullanımı

Genos

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bir oyuna girdiğimde mesela bu genelde GTA 5 oluyor, altta görev yöneticisini açık bırakıp öyle oyuna giriyorum ve kullanım normal değerlerde seyrediyor. Ama açmadığım zaman FPS falan düşüyor GPU kullanımı düşüyor CPU kullanımı yükseliyor. Benzerini dahi görmedim bu sorunun internette. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Konuyu hortlatmak gibi olacak ama aynı sorunu ben yaşıyorum şimdi de. Önerdiğiniz tüm çözümleri denedim. Hitman Opera ile ilgili birkaç şey bulup sildi. Başka bir şey bulamadı ve sorun devam ediyor. Dtaskmanager işe yaramıyor çünkü açtığım an işlemci kullanımı düşüyor. PC boştayken işlemci %35 çalışıyor. Görev Yöneticisi'ni açınca %1 %2ye düşüyor. Virüs falan olamaz çünkü PC'yi zaten daha 1 gün önce aldım ve yeni Windows kurdum. İşlemcini neyin kullandığınıda göremiyorum çünkü Görev Yöneticisi daha ekrana gelirken direkt işlem duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende de böyle bir sorun var. Görev Yöneticisi kapalıyken GPU 100 oluyor açıyorum 1,2 falan gösteriyor. Kapalıyken yani GPU 100ken öyle bir FPS düşüklüğü yaşıyordum ki Valorant'ta 30 FPS falan alıyordum oyun kasıyordu sonradan 200 FPS'e çıkıyordum. Bunu keşfetene kadar canım çıktı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı