Görev yöneticisi mi Afterburner mi doğru CPU sıcaklığı gösterir?

Daha fazla  
Oyun oynarken veya başka işlem yaparken görev yöneticisinin CPU değeri her zaman daha yüksek oluyor. Mesela CPU Afterburner'de 70 çalışıyorsa görev yöneticisinde 85-90 gösteriyor nedeni nedir, hangisine güveneyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Görev yöneticisinde islemci sicakligi yaziyor mu ki? Belki güncelleme falan gelmistir bilmiyorum ama, bundan 4 ay önce acilan bir konuda görev yöneticisinde CPU sicakliginin yazmadigini söylemisler.

Siz GPU sicakligina bakmis olabilir misiniz?

Görev yöneticisinde islemci sicakligi yaziyor mu ki? Belki güncelleme falan gelmistir bilmiyorum ama, bundan 4 ay önce acilan bir konuda görev yöneticisinde CPU sicakliginin yazmadigini söylemisler.

Sıcaklıktan bahsetmiyorum yük altında olmasından bahsediyordumda yanlış anlaşılmış bende konuyu çözümlemekten vazgeçtiydim.

Başlığı moderatör düzeltti yanlış düzeltmiş ben sıcaklığı kastetmiyordum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı