- Makaleler
- 2
Daha fazla
Adamların pikselden haberi yok ben Trendyol üzerinden beğenmedim diyerek iade ettim. Kimse bana yardımcı olmadı yani gönderin iade alalım falan da demedi. Trenyol üzerinden almamış olsam kendi sitesinden almış olsam belki de iade bile almayacaklardı.
Hocam iade alırlar gene. Trendyol üzerinde de satıcı Iade'ye itiraz edebiliyor. İncehesap gibi bir firma da emin ol ufak ayakkabı satıcısının bile yapabildiği itiraz hakkını isterse rahatça kullanabilir hatta sen bile haklı olsan Trendyol bile buna göz yumabilir ki öyle vakalar da var. Satın alana sahte ürün gitmiş ama Trendyol gözünü kapatıyor vs. Ben 4 ay önce satın aldığım ürünü ilk taktığımda çalışmadığı zaman 4 ay sonra başvurdum da bana iade sağladı adamlar. Bak aradan 4 ay geçmiş. Çünkü ben bu ürünü adamlara gönderdim. Ürünün servisi evet bu ürün arızalı dedi ve bunun bi inceleme süreci yapıldı ondan sonra buna karar verildi Yoksa 4 ay geçmiş aradan diyip kafadan da atabilirdi beni adamlar.
Monitör Vs'deki gibi şeylerde üründe sen geri gönderdiğinde fiziksel bir arıza yoksa zaten ölü pixel vs garanti kapsamına girmediği için kusurlu sayılmayacak ve dümdüz iadesi sağlanacak sana ürünün. Ben ince hesaptan tonla ürün satın alıp iade veya teknik servise göndermişliğim var 1-2 değil 4-5 defa ayrı dönemlerde teknik destek aldım adamlardan. Sana iade et diyemezler kendileri zaten bunu müşteri temsilcisinin deme yetkisi yok.
Bu senin hakkın sadece iade etmek istiyorum kargo kodu gönderir misiniz diye sorman yeterli.