mehsadcan Decapat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #1 Görev Yöneticisi'ni açtığımda yazılar geliyor fakat küçük resimler gelmiyor. Programa tıkladığımda "yanıt vermiyor" uyarısı alıyorum. Bu sorun bu sabahtan beri olmakta ama herhangi bir ayar-programda değişiklik yapmadım.
Görev Yöneticisi'ni açtığımda yazılar geliyor fakat küçük resimler gelmiyor. Programa tıkladığımda "yanıt vermiyor" uyarısı alıyorum. Bu sorun bu sabahtan beri olmakta ama herhangi bir ayar-programda değişiklik yapmadım.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 1 Şubat 2022 #11 mehsadcan dedi: çözüm olarak belirtemiyorum :/ sayfayı yenilememe ve kapatıp açmama rağmen çözüm butonu gelmiyor Genişletmek için tıkla... Rapor kısmından işaretleyin. Artı 0 Eksi
mehsadcan dedi: çözüm olarak belirtemiyorum :/ sayfayı yenilememe ve kapatıp açmama rağmen çözüm butonu gelmiyor Genişletmek için tıkla... Rapor kısmından işaretleyin.