Görev yöneticisi, yönetici tarafından devre dışı bırakıldı hatası

vyaOrkun

Centipat
Katılım
8 Haziran 2020
Mesajlar
24
Öncelikle merhaba,
Görev yöneticisini açamıyorum açınca "görev yöneticisi, yönetici tarafından devre dışı bırakıldı" yazıyor. Bir programdan dolayı olduğunu biliyorum virüs oldu küçük bir ama düzeltemiyorum.

Şöyle bir çözüm buldum: "Başlat çalıştıra gpedit.msc yazıp enlere basın ve kullanıcı yapılandırması-yönetim şablonları-sistem altında bulunan CTRL+alt+Del seçeneklerine gelip görev yöneticisini devre dışı'na çift tıklayınız ve devre dışını seçip tamam dediğinizde sorun kalmayacaktır."

Diyor fakat bunda da o dediğini yapıp çalıştıra yazınca hata veriyor. Çalıştıra yazınca açılmıyor. CCleaner indirdim temizledim olmadı Avast indirecektim arkadaşım PC yavaşlatır Avast kesinlikle indirmememi söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum PC özellikleri: Laptop, i5, 8 GB RAM, Windows10, 2.60GHz, NVIDIA GTX 840M.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şunu dene.



Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Merhaba,

Büyük ihtimalle sisteminizde bir zararlı var. Normalde bu kendi kendine olmaz. İlk olarak bunu inaktif edelim.


İnaktif ettikten sonra Kaspersky veya Norton gibi güçlü aynı zamanda hafif IS yazılımlarından birisini kurup tarama yapabilirsin. Sorunu çözebilmek için önce zararlıyı temizlemeliyiz daha sonra çözüme bakmalıyız. Temizlik sonrası konuya geri yaz, diğer adımlara da değinelim.
 
Merhaba,

Büyük ihtimalle sisteminizde bir zararlı var. Normalde bu kendi kendine olmaz. İlk olarak bunu inaktif edelim.


İnaktif ettikten sonra Kaspersky veya Norton gibi güçlü aynı zamanda hafif ıs yazılımlarından birisini kurup tarama yapabilirsin. Sorunu çözebilmek için önce zararlıyı temizlemeliyiz daha sonra çözüme bakmalıyız. Temizlik sonrası konuya geri yaz, diğer adımlara da değinelim.

Rkill indirdim çalıştırdım ve üzgün ifadeli bir mavi ekran yedim tekrar başlattı PC'yi size ulaşabiliceğim bir yer var mı Discord vesaire?
 
@vyaOrkun
Özelden destek vermiyoruz fakat rkill çalışırken mavi verdiyse zararlı da engellemiş olabilir. Her neyse. Burada aktifim şu an. Önce kıs kurmayı dener misiniz? Kurduktan sonra önce hızlı tarama daha sonra tam tarama başlatın.

Kıs dediğiniz nedir açılımıyla yazar mısınız "Kaspersky" programı mı demek istediniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı