"Görev yöneticisi, yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" Hatası

MBurak

Hectopat
Daha fazla  
Dün indirdiğim bir kaç program sonrasında bilgisayara virüs bulaştı. Microsoft Edge, görev yöneticisine falan giremiyorum. "Görev yöneticisi, yöneticiniz tarafından devre dışı brakıldı" yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dün indirdiğim bir kaç program sonrasında bilgisayara virüs bulaştı. Microsoft Edge, görev yöneticisine falan giremiyorum. "Görev yöneticisi, yöneticiniz tarafından devre dışı brakıldı" yazıyor.
kaspersky ve yahut sophos kullanabilirsin bunlar kaliteli antivürs programlarıdır. Öncelik tam tarama yapmanı öneririm.

Görev yöneticisi için şu çözüm olabilir;
Çalıştır/regedit/Hkeycurrentuser/software/microsoft/windows/currentversion/policies/system
sağ taraftan ''EnableLUA'' ya çift tıkla değer verisi 0 olmalı onu 1 yap.

Görev yöneticisi için şu çözüm olabilir;
Çalıştır/regedit/Hkeycurrentuser/software/microsoft/windows/currentversion/policies/system
sağ taraftan ''EnableLUA'' ya çift tıkla değer verisi 0 olmalı onu 1 yap.
Genellikle keylogger, rat v.s atılmış virüslerden kaynaklanır. fazla uğraştırmayalım. Dosyalarını yedeklesin format atsın. çünkü böyle bir sebep doğuracak bir olay yaşattıysa kendine büyük bir sebebi vardır. kişisel bilgiler ve güvenlik herşeyden önce gelir.

Bazı virüsler senin onu kapatmanı engellemesi için Görev Yöneticisi'ni devre dışı bırakır. Kaspersky, Bitdefender gibi programlar ile sistemi tara. Görev Yöneticisi'ni kayıt defterinden tekrar etkinleştirebilirsin şuan telefondayım eve gittiğimde daha fazla yardım etmeye çalışacağım.
Bu arada @tercan Görev Yöneticisi'ni düzeltmenin yolunu göstermiş bende ondan bahsedexektim onu yap düzelir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı