Görev yöneticisinde AGCInvokerUtility.exe nasıl kaldırılır?

MülayimAlkan

Femtopat
Arkadaşlar öncelikle merhabalar, bugün gezginler sitesinden photshop indirdim ardından beğenmedim ve sildim ciddi manada her yerden sildim ama bir sorunla karşı karşıyayım. Şu anda bu programı sildikten sonra fotoğraftaki 3 sorunla karşılaştım ve şimdi bunları nasıl kaldıracağım hiçbir fikrim yok, yardımcı olabilecek varsa lütfen bekliyorum.
zQy61q.png

Son düzenleyen: Moderatör:
@MülayimAlkan, Autoruns kullanabilirsiniz.
Korsan içerik için yardım istemiyor. Zaten korsan yazılımı da kaldırmış.

Gezginler'den paralı bir yazılımı indirmek korsan olmuyor da ne oluyor acaba? Yazılımı kaldırması korsandan dilinin yanmadığı anlamına gelmez.
Konu sahibi indirmiş ve ardından kaldırmış. İndirdiği yerden korsan olarak indirmediğini de söylemiyorum zaten. Şu anda korsan bir içerik için yardım isteseydi, yardım etmezdim. Konuyu dikkatli okursanız, başlangıçtaki silinmiş olan hizmetlerden dolayı konunun açıldığını görebilirsiniz. Okuduğunuz paragrafı iyi anlamaya çalışın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı