Sağ tık > özellikler dediğinizde kaynağına ulaşabiliyor musunuz hocam?
RAM ve CPU kullanan bir şeyler yoksa yabancı ve boşta, bunlar sadece önceden kurduğun ve kaldırdığın bir şeyden kalmışlardır. Oraya bak.
Maalesef hiçbir şey yapılmıyor.
Çalıştıra veya komut istemcisine "appwiz. CPL" yazın. Açılan denetim masasında, aynı attığınız fotoğrafa benzer ikonlu, önceden sildiğiniz ama tam olarak kalkmamış olan programları seçin ve kaldırmayı deneyin hocam.
Çalıştıra veya komut istemcisine "appwiz. CPL" yazın. Açılan denetim masasında, aynı attığınız fotoğrafa benzer ikonlu, önceden sildiğiniz ama tam olarak kalkmamış olan programları seçin ve kaldırmayı deneyin hocam.
Benzer ikon veya aynısı yok fakat bir sürü Windows seyleri var olar dursun mu?
Eki Görüntüle 2231600
Fotoğraftakilerden kaynaklı olduğunu sanmıyorum hocam. Sonuç olsa onlar hemen hemen her bilgisayarda olan şeyler. Ben de anlayamadım ne yazık ki, kusura bakmayın.
Canınız sağ olsun teşekkür ederim yine de.
Estağfirullah hocam. Belki Windows güncellemeleri ile geçer bir ihtimal. Geçmezse sizin canınız sağ olsun, herhangi bir sorun teşkil etmez, rahat olun.

En azından içim rahatladı teşekkürler
Silinmiş bir programın kalıntısı kayıt defterinden silebilir gözünüzü rahatsız ettiyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.