Görev yöneticisinde başlangıçtaki garip programlar

Zebiux

Hectopat
Selam, bugün Görev Yöneticisi'nden başlangıca girdiğimde aşağıdaki fotoğrafta olan garip programları gördüm. Bunların ne olduğunu bilen var mı? Bana virüs gibi geliyorlar, Malwarebytes ve Windows Defender ile tarattım çıkan virüsleri sildim sonra bilgisayarı yeniden başlattım fakat hala oradalar. Dosya konumlarını da açamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-04-27 174237.png
    Ekran görüntüsü 2022-04-27 174237.png
    3,4 KB · Görüntüleme: 113
  • Ekran görüntüsü 2022-04-27 174710.png
    Ekran görüntüsü 2022-04-27 174710.png
    2,9 KB · Görüntüleme: 118
Bak simdi 1. adım dosya konumunu aç açılmıyorsa Kaspersky Security Cloud indir ve tam tarama yap internet bağlantısını kes tarama sırasında.

Bak simdi 1. adım dosya konumunu aç açılmıyorsa Kaspersky Security Cloud indir ve tam tarama yap internet bağlantısını kes tarama sırasında.
Tamamdır deneyeceğim.
Daha önce torrent veya crackli oyun indirdiniz mi? Ve cihazınıza hiç PCI aygıtı takılı mı?
Hiç crackli oyun indirmedim ama torrentten dosya indirmiştim.
Synaptics touchpad işiyle uğraşan bir firma. Hiç de garip değil.
T2E torrent2exe ismini andırdı. Korsan işini beceremeyenlerin kullandığı zımbırtılardan.
Muhtemelen ilki de öyle bir şey.
İnternette synaptics.exe diye bir virüs var o olabilir mi acaba?

İnternette synaptics.exe diye bir virüs var o olabilir mi acaba?
İnternette dolusuyla şey var. Olabilir de olmayabilir de.
Mesela forumda açılan bip sesi konularına yapıştırılan hazır listeler var. Artık hangi süper zeka hazırladıysa bir kere bile üretici firmanın dediğiyle tutmuyor.

Synaptics touchpad sürücüsü sağlayan şirketin adı. O güvenilir.
T2E ile diğeri ya malware bir yazılımndan kaynaklanıyor yada virüsten.
Malwarebytes ile iyice bir tara bilgisayarı

Sadece ilk resimde olan şüpheli geldi diğerleri incelenmesi lazım. Bunu da AV kullanıyorsanız raporu paylaşın bakalım:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı