ICEFLASH Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 192 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Gorev Yonetcısı'nde cpu%50 falan ama CBox Game bar'da 1 ve normalde de o kadar yuksek degıl. Bu nasıl duzelır? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2024
Merhaba arkadaşlar. Gorev Yonetcısı'nde cpu%50 falan ama CBox Game bar'da 1 ve normalde de o kadar yuksek degıl. Bu nasıl duzelır?
savitarbarry Picopat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #2 ICEFLASH dedi: Merhaba arkadaşlar. Gorev Yonetcısı'nde cpu%50 falan ama CBox Game bar'da 1 ve normalde de o kadar yuksek degıl. Bu nasıl duzelır? Genişletmek için tıkla... Sence Hangisi yanlış gösteriyor ? Artı 0 Eksi
ICEFLASH dedi: Merhaba arkadaşlar. Gorev Yonetcısı'nde cpu%50 falan ama CBox Game bar'da 1 ve normalde de o kadar yuksek degıl. Bu nasıl duzelır? Genişletmek için tıkla... Sence Hangisi yanlış gösteriyor ?
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.796 Çözümler 53 26 Ağustos 2024 #3 savitarbarry dedi: Sence hangisi yanlış gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Xbox Game Bar bildim bileli tam facia Artı 0 Eksi
savitarbarry dedi: Sence hangisi yanlış gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Xbox Game Bar bildim bileli tam facia
KS KS ICEFLASH Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 192 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #4 savitarbarry dedi: Sence hangisi yanlış gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Kanka normalde hiç %50 olmuodu ve suruculeri gunceledikten sonra zaten FPS falan da dustu o yüzden olabilir diye dunuyorum. Artı 0 Eksi
savitarbarry dedi: Sence hangisi yanlış gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Kanka normalde hiç %50 olmuodu ve suruculeri gunceledikten sonra zaten FPS falan da dustu o yüzden olabilir diye dunuyorum.