Çözüldü Görev Yöneticisinde fazladan görev yöneticisi görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Patriott

Decapat
Daha fazla  
Görev yöneticisinde 1 tane daha Görev Yöneticisi gözüküyor. Bugün güncellemeden sonra çıkmaya başladı, ara ara %1.2 olup 0 oluyor. Kasma drop falan yapar mı? Nasıl kapatılır? Kapatmak gerekir mi?

IMG_6987.jpeg

IMG_6986.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Update yaptıktan sonramı oldu? birşey olacağını sanmıyorum 1-2 aç kapa ile gider
Evet güncellemeden sonra çoğu kişide olmuş. Görev yöneticisi her açılıp kapandığında bir tane ekstra görev yöneticisi ekleniyor. Görev yöneticisinden çıkarken asıl görev yöneticisine görevi sonlandıra basıp çıkılırsa sorun olmuyor. Şuanda çözümü böyle buldum. Microsoft fixler heralde.
Update yaptıktan sonramı oldu? birşey olacağını sanmıyorum 1-2 aç kapa ile gider
Evet güncellemeden sonra çoğu kişide olmuş. Görev yöneticisi her açılıp kapandığında bir tane ekstra görev yöneticisi ekleniyor. Görev yöneticisinden çıkarken asıl görev yöneticisine görevi sonlandıra basıp çıkılırsa sorun olmuyor. Şuanda çözümü böyle buldum. Microsoft fixler heralde.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı