Görev yöneticisinde "mhmhmzgfzwf" gibi bir işlem var

Neyse, sen Kaspersky ile tarat, bulunan tehditleri temizle. Temizlikten sonra yine görecek olursan kötü bir şey olmadığına emin olabilirsin. Olur da tam adını görürsün ve hala merak edersin, buraya yaz, bakarız.

Neyse, sen Kaspersky ile tarat, bulunan tehditleri temizle. Temizlikten sonra yine görecek olursan kötü bir şey olmadığına emin olabilirsin. Olur da tam adını görürsün ve hala merak edersin, buraya yaz, bakarız.

Az önce bilgisayar bir anda yavaşladı işlemci kullanımı %100 oldu görev yöneticisini açınca direkt %8'e geri düştü bence virüs var :(

Avast çöp antivirüsten başka bir şey değildir.
Paşam kendisini 2 yıldır kullanıyorum ve en ufak bir sıkıntısını yaşamadım. Eleştirine saygı duyuyorum ama daha kibar şekilde ifade edersen sevinirim. Bu arada eset kaspersky avasta göre daha iyi ama avast çöp diye bir tabir yanlıştır.

Paşam kendisini 2 yıldır kullanıyorum ve en ufak bir sıkıntısını yaşamadım. Eleştirine saygı duyuyorum ama daha kibar şekilde ifade edersen sevinirim. Bu arada ESET Kaspersky Avast'a göre daha iyi ama Avast çöp diye bir tabir yanlıştır.

Öncelikle o zaman ki sinirimi foruma yansıtığım için kusura bakmayın ama Avast ile fazla deneyimim oldu Avast hiçbir virüs bulmazken ESET virüsleri bulmuştu.
Ve bilgisayarı fazlaca yavaşlatmıştı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı