Görev yöneticisinde wsappx (2) virüs müdür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben virüs diye biliyordum. Ama daha tecrübeli kişiler var onlar ne olduğunu söyler. :)

Eset Smart Security 7 kullanıyorum. 2 kez tarama yaptım birşey bulamadı. Dediğinizi deneyeceğim.

Virüstotal ile taratamıyoru çünkü öyle bir dosya yok. Görev yöneticisinin resmini aldım. Şuanda Malwarebytes ile de taratıyorum bakalım birşey bulabilecek mi?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
wsappx(2) sağ tıklayıp dosya konumu açıp virüs totale gönderemiyor musunuz ? Nasıl bulamadınız hata mı veriyor ?
Öyle bir dosya yok derken artık görev yöneticisinde öyle bir şey göremiyorum wsappx(2) diye. Windows işlemleri altında çıkıyordu. Ancak artık çıkmıyor çıkarsa tekrar deneyeceğim.

Tekrar çıktı arkadaşlar. Dosya konumunu aç dediğimde System 32 açılıyor ve svchost seçili oluyor. Svchost'u VirusTotal ile tarattım. Ancak System 32 klasörünü ekleyemedim eklemeye çalıştığımda klasörün içini açtı sürekli. O yüzden seçili olan svchost'u ekledim onu taradı. İşte link: Antivirus scan for 8b346b32769ef0bcb04a87516d3c87d918f355a326237ad36193a2d3e7caaa08 at2014-08-02 14:38:44 UTC - VirusTotal resimleri ekledim. İşin garibi wsappx yine kayboldu.

wsapp.png

system 32.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı