Çözüldü Görev yöneticisindeki program virüs mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TheCrashAdmin

Decapat
Daha fazla  
Görev yöneticisine bakayım dedim, böyle bir dosya var. Virüs olma ihtimali var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-12-12 231149.png
    Ekran görüntüsü 2023-12-12 231149.png
    1,9 KB · Görüntüleme: 105
Hocam yalnız emin misiniz? Mesela bu da Çince GameLoop'un dosyası.
Kardeşim bu bilgisyar camiasında her şey olabilir. Benim bir arkadaşta Monster Notebook vardı. Çocuk Mario oynayacağım diye bilgisayarın içinden geçti. Bilgisayarın ekranı bozuldu, anakart ekran ve işlemcisi yandı. Bilgisayar gg oldu.

Bilgisayarınızda herhangi bir emulator bulunuyor ise normaldir. Sağ tıklayıp özelliklerden hangi firmaya ait olduğuna bakabilir misiniz? Ayrıntılar kısmında yazar genelde.

O en son attığınız resim GameLoop'a ait. İçiniz rahat etmiyorsa Malwarebytes ve Kaspersky ile tam tarama yapınız. Eğer formatı USB ile attıysanız bilgisayarınıza virüs kolay kolay tekrar girmemiştir. Fakat ayarlardan sıfırla yaptıysanız virüsler bazen içinde kalabiliyor.

Yahu saçmalamayın. Arapça yazı görünce secde edenlerden farkınız yok. Ne virüsü? Güzel güzel Android emülatörler kullanırken, Çin menşeli zımbırtılar kullanırken iyiydi.

Tencent sizi bile satın almış olabilir, kocaman. Riot Games de onun. Onunla birlikte böyle şeylerin gelmesi şaşırtmaz.

Hocalarım teşekkür ederim antivirüs de tarama yaptım bir şey çıkmadı zaten ilk önce emulatorden olduğunu düşündüm ama. Böyle bir şey yoktu o yüzden içim birazcık ürpermişti.

Hocalarım yalnız bir şey daha soracağım ben Avast'ı indirdim dün tercihiniz ile [antivirüs indir demiştiniz] yalnız internetimi yavaşlattı ve bilgisayar çok kasmaya başladı sizce Avast'ı pasif modamı çekeyim yoksa sizin önerdiğiniz bir antivirüs mi yükleyeyim?

Kardeşim bu bilgisyar camiasında her şey olabilir. Benim bir arkadaşta Monster Notebook vardı. Çocuk Mario oynayacağım diye bilgisayarın içinden geçti. Bilgisayarın ekranı bozuldu, anakart ekran ve işlemcisi yandı. Bilgisayar gg oldu.

Monster'ı Mario oynamak için mi almış...

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı