Çözüldü Görev yöneticisindeki virüs nasıl kapatılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hangi programdam bahsediyorsunuz?
Eki Görüntüle 2441473

Reis 100CPU flan kulanıyordu bir şeyler sildim düzeldi az bir şey ama hâlâ var.

Galiba Antimalware Servisinden bahsediyor. O virüs değil ki, Windows Defender'ın arka plan işlemi.

Ekran ara sıra siyah oluyor hem.
Yok hocam kaç kere CPU tıkladım gider mi diye ama CPU 100'dü Discord'dan konuşamadım arkadaşlarımla kastı yanıt vermedi cogu şey.

CPU 100 kullanıyordu?

Buyurun hocam.

Kendisi zaten yüksek işlemci kullanımıyla meşhurdur. Sürekli kullanmaz arka planda tarama yapıyordur ondandır, sıkıntı yok yani.

Eklediğim bağlantıdan okuyabilirsiniz isterseniz.

Kendisi zaten yüksek işlemci kullanımıyla meşhurdur. Sürekli kullanmaz arkada tarama yapıyordur ondandır, sıkıntı yok yani.

Eklediğim bağlantıdan okuyabilirsiniz isterseniz.

Şu an bir şey yok gibi ama görevi sonlandıramıyorum hem onu.

Sağ olun hocam okudum anladım bir şey olursa etiket atabiliri miyim?
Bildirim geldiginde 3-4 tane virüsü silmiştim ve cogu şey düzelmişti ama ekran siyah oluyor ara sıra.
Rufus ile flash bellekde hazırladım ne olur ne olmaz.

Dosya Ekleri

• buuuuuu.PNG
    buuuuuu.PNG
    82,4 KB · Görüntüleme: 31
Şu an bir şey yok gibi ama görevi sonlandıramıyorum hem onu.

Sağ olun hocam okudum anladım bir şey olursa etiket atabiliri miyim?
Bildirim geldiginde 3-4 tane virüsü silmiştim ve cogu şey düzelmişti ama ekran siyah oluyor ara sıra.
Rufus ile flash bellekde hazırladım ne olur ne olmaz.
Evet görev yöneticisinden kapatamazsınız onu, kapatmayın da zaten. Microsoft Defender o, dediğim gibi fazla kaynak kullanımının sebebi arka planda tarama yapmasıdır.

Hala virüs olduğunu düşünüyorsanız bilgisayarda, hem Malwarebyte ile hem Defender ile tam taramalar yapın. Üstüne bir de Defender çevrimdışı tarama da atın. Bir şey varsa bu kadar taramayla çıkacaktır zaten. 😄

Evet Görev Yöneticisi'nden kapatamazsınız onu, kapatmayın da zaten. Microsoft Defender O, dediğim gibi fazla kaynak kullanımının sebebi arka planda tarama yapmasıdır.

Hala virüs olduğunu düşünüyorsanız bilgisayarda, hem malwarebyte ile hem Defender ile tam taramalar yapın. Üstüne bir de Defender çevrimdışı tarama da atın. Bir şey varsa bu kadar taramayla çıkacaktır zaten. 😄

Malware Windows tam tarama mrt tam tarama yaptım bir şey cıkmadı ama sonra bildirim ile virüs şeyi geldi sildim sizce gitmiş midir?

Malware Windows tam tarama mrt tam tarama yaptım bir şey cıkmadı ama sonra bildirim ile virüs şeyi geldi sildim sizce gitmiş midir?
Bence gitmiştir, bu kadar taramaya bir şey çıkardı.
Ama flaş belleği hazırlamışsınız bile, içiniz rahat etmeyecekse format da atabilirsiniz. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı