Göreve Abdestli Çıkın Demek Laikliğe Aykırı mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz şuan CHP'li olmayı utanılacak ayıplanacak bir şey gibi söylüyorsunuz.

İstediği partiyi destekleyebilir. Yeter ki düşüncesini fikrini düzgünce ifade etsin.

Not: Adınız kadar biliyorsunuz o arkadaşın düşüncesini ve partisini ama laf cambazlığı derdindesiniz.
Çok merak ediyorsun söyleyeyim; siyasi düşünceye sahip olabilecek yaşa geldiğimden beri hiçbir partiyi körü körüne desteklemedim. Ben siyasi olarak sadece Mustafa Kemal Atatürk'ü örnek alıyorum ve onun düşüncelerini benimsiyorum. Belli ki bu da seni rahatsız ediyor.

Erdoğan'ın bizzat açıklaması var zaten kişiler laik olmaz devlet laik olur diye. Atatürk resminden rahatsız olan yok. 20 yıldır bütün tören ve resmi programlarda Atatürk resmi olur benim gördüğüm.

10 Kasım törenlerine Cumhurbaşkanı genelde gidiyor. 23 Nisan ve 19 Mayıs törenlerine katılmıyor. Onun nedeni o bayramların protokolünü başkaları yapıyor. Meclis başkanı gibi Cumhurbaşkanı 30 Ağustos'ta resmi törene katılıyor.

Atatürk'ün ilkleri CHP'nin parti programı bilmem farkında mısınz? Ve konu ilkelerini silmek unutturmak istiyor muhabbeti sonrası çıktı.
Hayırdır trol? Sen yine meydanı boş buldun sıkıyorsun galiba. Orduda bir düzen olmalıdır. Sen orduya eğer dini sokarsan düzen bozulur.

Ayrıca CB'nin Atatürk sevgisini biliyoruz, suratımıza baka baka yalan söyleme. Tabii derin kalın olduğu için sana kolay geliyor böyle yalanla savunma yapmak.

Not: Adınız gibibiliyorsunuz o arkadaşın düşüncesini ve partisini ama laf cambazlığı derdindesiniz.

Kesin konuşmadım, söylemleriniz üzerine yazdım onları. Bilsem ne olur bilmesem ne olur? Ben kesin konuşmadım ikiniz hakkında, söylediklerinizi karşılaştırıyorum sadece.

Siz şu an CHP'li olmayı utanılacak ayıplanacak bir şey gibi söylüyorsunuz.

Öyle bir şey ima etmedim, siz arkadaşın düşüncesini sanki kesin oymuş gibi yazıyorsunuz. Sadece o da değil, forumda sizin görüşünüzle aynı olmayanlara CHP'den vuruyorsunuz hemen.

İstediği partiyi destekleyebilir. Yeter ki düşüncesini fikrini düzgünce ifade etsin.

Yahu işte bunu yapamıyorsunuz...

Bir abiniz olarak ricada bulunuyorum demiş. Bu arkadaşlar ileride dağda bayırda teroristler ile mücadele edecek askerler. Ve şehitlik dini bir terimdir. Şehitliğe yürüyecek isimlerin abdestli olmasını rica etmesi neden laikliğe karşı olsun onu anlayamıyorum ben.
Çook iyi anlıyorsun ve iliklerine kadar biliyorsun ama bir zübük olduğundan işine gelmiyor. Aziz Nesin seni yazmış yemin ederim.

Hayırdır trol? Sen yine meydanı boş buldun sıkıyorsun galiba. Orduda bir düzen olmalıdır. Sen orduya eğer dini sokarsan düzen bozulur.

Ayrıca CB'nin Atatürk sevgisini biliyoruz, suratımıza baka baka yalan söyleme. Tabii derin kalın olduğu için sana kolay geliyor böyle yalanla savunma yapmak.
Hiç yormayın kendinizi, canlı canlı kaynak atıyorum adama hala kendi bildiğini okuyor. Bir de şurada yazdığım birkaç mesaj üzerinden benim bir siyasi partiyi desteklediğimi düşünmesi yok mu?
Kesin konuşmadım, söylemleriniz üzerine yazdım onları. Bilsem ne olur bilmesem ne olur? Ben kesin konuşmadım ikiniz hakkında, söylediklerinizi karşılaştırıyorum sadece.

Öyle bir şey ima etmedim, siz arkadaşın düşüncesini sanki kesin oymuş gibi yazıyorsunuz. Sadece o da değil, forumda sizin görüşünüzle aynı olmayanlara CHP'den vuruyorsunuz hemen.

Yahu işte bunu yapamıyorsunuz...
İstediği kadar konuşsun, Türk ordusu Laik bir ordudur ve her zaman öyle kalacaktır. Zoruna giden köşesine çekilip ağlayabilir.

Katır nedir bilir misin? Katır akıllı bir hayvandır. Gittiği yolda bir engebe varsa o yoldan ikinci kez geçerken ona takılmaz.

Ama sizde katır kadar akıl yok ki.

En son orduya dini soktuğunuzda dinciler 15 Temmuz darbesini yaptı ama kafanda bir gram beyin hücresi taşısan bunu savunmazdın.

@ÖzkanK

Devletin Birliğini ve Ülke Bütünlüğünü Bozma Suçu, TCK Madde 302 gereğince 298 gün boyunca banlandınız.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı