Görseldeki çanta nereden bulunur?

hebevnejs

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, bu çantayı almak istiyorum fakat hiçbir yerde yok. Google Lens'ten falan arattım satan bir kişiyi bile görmedim. İsmi sprayground'ın bir çanta modeli olarak geçiyor, tam olarak bilmiyorum. AVM'lerden falan bulabilir miyim? Bulup link paylaşırsanız çok sevinirim hocalarım.

31C96995-399E-4F6E-8804-47BF4B97440F.jpeg

Selamlar, bu çantayı almak istiyorum fakat hiçbir yerde yok. Google Lens'ten falan arattım satan bir kişiyi bile görmedim. İsmi sprayground'ın bir çanta modeli olarak geçiyor, tam olarak bilmiyorum. AVM'lerden falan bulabilir miyim? Bulup link paylaşırsanız çok sevinirim hocalarım.

Eki Görüntüle 2347679

Güzelmiş gerçekten hocam bende sizin gibi arattım da bulamadım Jansport'un bir modeline çok benziyor ama Jansport olabilir mi? Acaba diye düşünmedim değil.

Arkadaşınızdan alın direkt hocam sağlamsa yırtığı falan yoksa model zor bulunan bir model yüksek ihtimal ya da arkadaşınıza sorun markası ne diye öylede bulursunuz.

Hocam bilir misiniz bilmem de arkadaşınki limited seridenmiş. Çantanın yanında 2 tane etiket var limited yazıyor 3-4 tane üretilmiş. 4 K'ya falan veririm diyor. Bayağı beğendim çantayı. Baktım şu anki stoklara adamakıllı çanta yok. 1-2 tane var onlarda 8-9 k zaten.

Hocam bilir misiniz bilmem de arkadaşınki limited seridenmiş. Çantanın yanında 2 tane etiket var limited yazıyor 3-4 tane üretilmiş. 4 K'ya falan veririm diyor. Bayağı beğendim çantayı. Baktım şu anki stoklara adamakıllı çanta yok. 1-2 tane var onlarda 8-9 k zaten.

Değerli çanta görünüşünden belli zaten hocam 4K'ya değil de 3.500'e anlaşırsınız gibi kıyak yapar bence size alınır bu arada çanta kesinlikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı