Görseldeki kablo fiber midir?

Qwains

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Turkey
Daha fazla  
2 gündür karşıdaki elektrik direğinde kablolama işlemleri yapıyorlardı. Dün binaya bu kablo çekildi. Fiber olduğunu sandım ve fiber altyapı sorguladım fakat bir sonuç alamadım. Sizce bu nedir?

Anlıyorum teşekkürler bir de şunu sormak istiyorum. Şuan Türknet VDSL müşterisiyim ve yıllık peşin ödedik Ağustos ayında bitiyor. Bu kablolar Türk Telekoma ait bu yüzden türk Telekoma mi geçmem gerekiyor yoksa Türknet gigafibere geçmem mümkün olur mu?

@Qwains aynı durumu bende yaşıyorum. TukNet peşin ödedim. TT fiberde 100Mbps üstü hız alamıyoruz. Yüksek hız almak istersen peşin ödemeyi geri çekip kullanmadığın ayları geri alırsın.
TT fiberde 100mbps mi... Neden böyle fiberlerin 500mbps+ olduğunu biliyordum.

Bir de dün elektrik direğine TT kutusunu yerleştirdiler umarım en kısa sürede binalara da gelir.

TT fiberde 100Mbps mi?.. Neden böyle fiberlerin 500Mbps+ olduğunu biliyordum.

Bir de dün elektrik direğine TT kutusunu yerleştirdiler umarım en kısa sürede binalara da gelir.

O kutu kasa deniyor. Binalara bölüyorlar. Binlerce binaya verebilirler İnterneti. Ben halen aktif olmasını bekliyorum. Dairelere de kablo çekildi.

Bizde daha dairelere çekilmedi kablolar. Çektiklerinde onlara sorsak bilirlermi acaba internet download / upload hızlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…