Görseldeki kablo fiber midir?

Qwains

Hectopat
Katılım
23 Ekim 2021
Mesajlar
551
Makaleler
1
Çözümler
2
Yer
Turkey
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2 gündür karşıdaki elektrik direğinde kablolama işlemleri yapıyorlardı. Dün binaya bu kablo çekildi. Fiber olduğunu sandım ve fiber altyapı sorguladım fakat bir sonuç alamadım. Sizce bu nedir?

 
Binaya konulacak kutu.
Konulduğunda geri dönüş sağlarım teşekkürler.

Binaya konulacak kutu.
Tekrar merhaba hocam dün binaya kutuyu da taktılar banlı olduğum için mesaj atamadım fakat şöyle ileteyim fotoğrafı başka detay lazımsa söylemeniz yeterli.

Fotoğraftan yola çıkarak 1000mbps hız alabilir miyiz?
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20250217_162718.jpg
    116,5 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
@Qwains 1000MBPS alabilirsiniz. Hayırlı olsun. Bende bir an önce aktif olması için mesaj atıyorum da olumlu bir şey yok kurulması 1 hafta aktif olması genelde 22 gün diyorlar.

OBK kabloları takılması yapıldıktan sonra aktif olmasını bekleyeceksiniz.
 
Son düzenleme:
Açıkçası hiç mesaj atmadım bizim mahalleye geleceklerini düşünmediğim için ama getirdiler. Bu "OBK" kabloları nerden nereye takılacak onu da ara ara kontrol edeyim.

Hocam TurkNet'te kalıp fibere geçemez miyiz? Yani bu binaya gelen fiberi TurkNet GigaFiber adı altında kullanamaz mıyız?
 
Son düzenleme:
Evet fiber altyapı artık sorgulamalarda da gözüküyor fakat Türk Telekom'da 1000MBPS download ve 50Mbps uploada kadar hız veriliyor. Ücretlendirme ise TurkNet'e göre daha tuzlu ve 15 ay taahhütlü. İlk 3 ay 650TL'den geri kalan aylar ise 1150TL'den. Sizce Türk Telekom fibere mi geçmeliyim yoksa TurkNet'in verdiği 100Mbps'e mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…