Görseldeki kartı Arduino gibi kullanılabilir mi?

ElonMuskk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba evdeki akord cihazını söktüm ve içinden şekildeki gibi bir kart çıktı bunu Arduino gibi kullanabilir miyim (programlama vesaire)? Arduino projelerine merak saldım şu aralar bir yerden başlamak istiyorum, öneriniz var mı? Başlangıç olarak ne alabilirim?
IMG_20241105_175827_edit_49289106790915.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternete bağlanmasını istiyorsan ESP8266 falan bakabilirsin.
Sensörler ile bir şey yapıcam internet ile işim yok derseniz Arduino R3 klonu alabilirsin. Yanında ekstraları olan set türleri mevcut. İstediğin sensörlere göre paket alabilirsin. Ya da istediğin gibi sensör bulamazsan Robotistan üzerinden alabilirsin.

İnternete bağlanmasını istiyorsan ESP8266 falan bakabilirsin.
Sensörler ile bir şey yapacağım internet ile işim yok derseniz Arduino R3 klonu alabilirsin. Yanında ekstraları olan set türleri mevcut. İstediğin sensörlere göre paket alabilirsin. Ya da istediğin gibi sensör bulamazsan robotistan üzerinden alabilirsin.

Böyle bir şey buldum nasıldır başlangıç için? Ayrıca ne kadar sürede öğrenirim bir şeyler yapmayı bir şey bilmiyorum çünkü?

C++ ile kodlama yapacaksınız. Zaten başlangıç seti olduğu için kodlama bilmeseniz bile setteki sensörlerin kodlarını hazır bile bulabilirsin. Ben çok fazla uğraşmadım Arduino ile.
ESP8266 ile internet üzerine pratik yapmıştım.

Set olarak fiyatı da uygun denilebilir. Başlangıç için uygun.
Arduino ide indirmeniz lazım. Sonrasında ide içinde aldığınız cihazın bağlı olduğu USB portunu seçeceksiniz ve kullandığınız kartı(Arduino R3 örneğin) seçeceksiniz.
Ide içindeki konsol kısmından yazdığınız kodun çıktısını veya alacağınız hataları görebilirsiniz vs vs.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı