Görseldeki kitaplar 420 TL eder mi?

Asteriaa5534

Hectopat
Daha fazla  
Dolap'ta bir kuponum vardı ve şu ürünleri satın aldım. Ancak sonradan kararsız kaldım. Siparişim henüz kargoya verilmedi, iptal etme imkanım var. Sizce iptal edeyim mi? Aldığım kitapları okuyacağıma değer mi? Ayrıca, bu kitapların anlama becerisi açısından hangi yaşa uygun?

IMG-20250213-WA0004.jpg
IMG-20250213-WA0002.jpg
IMG-20250213-WA0003.jpg
IMG-20250213-WA0005.jpg

Bence 400 lira küçük bir para oldu taksiyle bir yere gitsen o parayı bırakıyorsun zaten onun yerine 23 tane kitap iyi bir seçim olur.

Değer hocam. Tereddüt etmenize gerek yok. Kitapların kondisyonu da iyiyse güzel fiyata almışsınız 😋

Bence iptal etme, kitapların sağlığı iyiyse bence güzel bir fiyata satın almışsınız. Şimdiden iyi okumalar.

23 kitap var yanlış saymadıysam tanesi 18 civarına geliyor okursanız iyi güzel kitaplar. Fiyatı da iyi.

Çoğunu edebiyat dersinden biliyorum. Güzel kitaplardır. İlklerde sıkar sonra merak ederek okumaya başlarsınız.

Kondisyonları sıfır ayarında ama anlattıklarına anlamak için yani bu kitapların tam olarak anlattığı şeyi anlamak için kaç yaşını geçmek lazım sizce.

Kondisyonları sıfır ayarında ama anlattıklarına anlamak için yani bu kitapların tam olarak anlattığı şeyi anlamak için kaç yaşını geçmek lazım sizce.
15 16 yaşlarında ve daha yukarıda ise yaşınız okuyabilirsiniz gayet. 14 yaş ve altındaysanız belki anlama sorunları çekebilirsiniz.

15 16 yaşlarında ve daha yukarıda ise yaşınız okuyabilirsiniz gayet. 14 yaş ve altındaysanız belki anlama sorunları çekebilirsiniz.
Kitabın asıl anlattıklarını anlama esnasında.

Bu arada resimdeki kitapların hepsi kaliteli kitaplar. Sahaflara gitseniz, tanesini 18 TL gibi fiyata bulamazsınız. Fiyatları iyi. Bundan sonra kitap almadan önce Amazon'dan önce fiyat karşılaştırması yapıp öyle almanızı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı