Görseldeki kutu fiber kutusu mu?

hako0

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 5 ay önce binama bu kutu yerleştirildi fakat hala altyapımda bir gelişme yok bu kutu fiber kutusu mu? Eğer ki fiber kutusuysa artık aktifleşmesi için nereye başvurmam gerekiyor bunun haricinde binamda 2 adet kutu daha var biri Kablonet'in diğerinin üzerinde firma yazmıyor...

Dosya Ekleri

• IMG_20230302_192747.jpg
    IMG_20230302_192747.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 80
Yaklaşık 5 ay önce binama bu kutu yerleştirildi fakat hala altyapımda bir gelişme yok bu kutu fiber kutusu mu? Eğer ki fiber kutusuysa artık aktifleşmesi için nereye başvurmam gerekiyor bunun haricinde binamda 2 adet kutu daha var biri Kablonet'in diğerinin üzerinde firma yazmıyor...

Evet fiber dağıtım kutusu. Başvuru için ne yapmalısın bilmiyorum.

O kutudan anlaşılmaz da, şöyle söyleyeyim. Başvuru yaptığınız zaman, fiber net istiyorum deseniz. Karşınızda ki, müşteri temsilcisi sizin bölgenize bakar ve destekleyip, desteklemediğini size söyler. Yani siz istediğiniz halde, size, bölgeniz fiberneti desteklemiyor diyebilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı