Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eki Görüntüle 2359338
Ben Linux'tan devam hocam. Açık kaynak miss gibi. Ben bilmeden bilmediğim şeyleri açıp performansı düşürüp üstüne sunucularına her dakika veri gönderecek bir OS kullanmaktan vazgeçtim.
Merhaba, hangi dağıtım ve paketleri kullanıyorsunuz? Gayet hoş görünüyor, yalnız uzmanlar kaliteli bir uyku için olabildiğince karanlık bir ortamı öneriyorlar, camlarınızdan bütün şehir görünüyor.
Merhaba, hangi dağıtım ve paketleri kullanıyorsunuz? Gayet hoş görünüyor, yalnız uzmanlar kaliteli bir uyku için olabildiğince karanlık bir ortamı öneriyorlar, camlarınızdan bütün şehir görünüyor.
Çalışıyor, animasyonlar olsun her şeyi çok güzel. nvidia-340xx sürücüsünü yay ile kurdum. Hiçbir sıkıntı yaşatmadı. Ancak eğer ki ekran kartınız Wayland destekliyorsa kesinlikle Hyprland kullanın. Kat kat daha iyi.
Çalışıyor, animasyonlar olsun her şeyi çok güzel. NVIDIA-340xx sürücüsünü yay ile kurdum. Hiçbir sıkıntı yaşatmadı. Ancak eğer ki ekran kartınız Wayland destekliyorsa kesinlikle Hyprland kullanın. Kat kat daha iyi.