Görseldeki miğferlerden nasıl ve nereden alabilirim?

299884

Kilopat
Makaleler
1
Şu muazzam derecede güzel olan Gondor'un miğferini nereden ve nasıl alabilirim? Cidden aşırı hoşuma gitti ve onlardan birini almayı aşırı istiyorum. Yalnız var ya sokakta bunla gezmek falan. Hayali bile güzel. Arkama da siyah uzun bir pelerin. Üstünde ak ağaç'ın resmi. Elimde de siyah, kare bir kalkan. Onun da üstünde ak ağaç'ın resmi...

Gondor'un Miğferi.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Warband'ı fazla kaçırmışsın :D.
Bildirim gelmediği için yeni fark ettim hocam. Warband'dan değil de, Gondor askerlerini çok seviyorum. Özellikle Hisar Muhafızları falan.
Aliexpress'te bulabilirsin.
Gondorian Helmet gibi bir şey yazsam çıkar mı? İngilizcem pek iyi sayılmaz da.
Görüntüdeki gibi bir şeyi öyle kolay kolay bulabileceğini sanmam. Bulsan dahi binlerce lira fiyatı olabilir.
O kadar pahalı olmaz ya. Koleksiyonluk bir ürünse başka tabii.

Cosplay malzemeleri satan yurtdışı kaynaklı alışveriş sitelerinde bulabilirsin bu tarz kostümleri. Fakat normal zamanda sokakta giyme. Eğer cosplay etkinliği tarzı organizasyonlar düzenlenirse orada rahat rahat giyersin.

Gondor Fountain Guard veya Gondor Tower Guard yazarak bulabilirsin ama hem çok pahalı olurlar hem de Türkiye'de bu tarz şeyleri bulmak veya getirtmek sıkıntı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı