Çözüldü Görseldeki örümceğin türü ne?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
12
1628168333732.png

Odamda bununla birlikte yaşıyorum. Bu örümceğin türü ne? Yapay zekaya sahip Google'a sordum, bilemedi.

Çözüm
Serbest ama yuvasında duruyor. Asıl korkulması gereken hayvanlar istilacı karınca ve sinekler. Örümcekler sakin sakin yuvasında duruyor, onları sevin.
Normalde katılırdım ama buna pek katılmıyorum... Odanızda bulunan tür "Yalancı karadul" false blackwidowolarak geçiyor. Kendisi ülkemizde bulunan en zehirli 3. örümcek türüdür. Neyse ki yalancı bir karadula denk gelmişsiniz bu demek oluyor ki çok daha zararsız, siz ona zarar vermediğiniz sürece saldırmayacaktır. Ama yanlışlıkla zarar verirseniz ve size zehri enjekte ederse hastahaneye görünmek şart.
Kiler örümceği olma ihtimalide var, net fotoğraf atarsanız net cevap alırsınız.
Serbest ama yuvasında duruyor. Asıl korkulması gereken hayvanlar istilacı karınca ve sinekler. Örümcekler sakin sakin yuvasında duruyor, onları sevin.
Yuvasında duruyor derken? Yumurta bırakmış olma ihtimali var mı? Nasıl bir yuva fotoğraf atabilir misiniz? Kokon ise yavrular çıkmadan imha etmenizi öneririm.
Bismillahirrahmanirrahim. Benim odam da olsa odayı terk ederim.
10 mm örümcekten mi korkuyorsun? Ben onunla baş başayım. Bir ayağa kalkıyorum hemen yuvasına kaçıyor. 😂 Senden korkan bir hayvandan korkar mısın?
hocam diğer dünyadan kastettiğiniz İslam ise, İslamda haşerat öldürmek günah değil diye biliyorum.
Sen bir canlıya zarar veriyorsun, onun canına kıyıyorsun. Bu doğru mu? Hayvanın canını almanın katil olmaktan pek bir farkı var mı?

Benim böcek fobim olduğu için yavru böcek bile görsem direkt giderim oradan. Şu an bile sırtım inanılmaz kaşınıyor:D
Doğrusunu söylemek gerekirse benim de azıcık var. Mesela ona dokunmam ama uzaktan korkmuyorum.
Kafasına tutmazsan etkilenmez. 1 Saniye tutsan da hiç bir şey olmaz.
1 saniye çok kısa, birkaç fotoğraf alıyorum. Yaklaşık 1 dakika kadar sürebiliyor. Makine anında çekmiyor.

Örümcek böceksiz yerde yaşamaz. Demek ki yaşadığın yerde böyle bir sorun var. Sen anca yazıktır günahtır diyip öldürme. Yakında her yeti basarsalar görürsün. Gereksiz hümanizme gerek yok. Evde haşeratın her türlüsü zararlıdır.
Bende arada minik kelebek görürdüm evde öldürmezdim yazık günah diye sonra meğer anladım ki güveymiş onlar. Üremişler neredeyse her gün on tane öldüre öldüre zor kurtuldum. Yani evde haşereye fırsat vermeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı