Hx of Caingorn
Hectopat
- Makaleler
- 1
Son dört oyun alınır.
@saul g00dman kusura bakmayın hocam cümlenin içerisinde RDR2 geçince diğerlerini okumamışım öneriniz olan God of War'ı malûm yer aracılığıyla oynamıştım ilk çıktığında.
İndirimde CoD oyunlarından MW serisini almayı düşünüyorum MW serisi haricinde önerebileceğiniz CoD oyunu var mı acaba?
Hepsi alınır.
•Call of duty 1-2
•Call of duty: World at war-Black Ops 1-2
•Call of duty: Ghosts
•Call of duty: Advanced warfare
•Call of duty: WW2
•Call of duty: Modern Warfare 2019.
CP2077 bakabilirsin. İnsanlar sövse de ben beğenmiştim açıkçası. Olsa oynarım ama yokTeşekkürler sizlerin önermek istediğiniz oyunlar var mıydı acaba.
CP2077 bakabilirsin. İnsanlar sövse de ben beğenmiştim açıkçası. Olsa oynarım ama yok
Bak bak şey var. Star Wars Jedi: Fallen Order. O da çok güzel oyun. Al onu da oyna.
Bannerlord var bir de.
Bully kesinlikle oynaman gereken bir oyun.Bannerlord ve Cyberpunk 2077 oyunlarına sahibim hocam Star Wars oyununa göz atacağım teşekkürler.
Bully kesinlikle oynaman gereken bir oyun.
Direksiyon seti varsa Asetto Corsa ve ETS 2/ ATS öneririm. Yoksa da TWD öneririm. BF1 bakabilirsin.Hocam maalesef yakın bir zamanda bully oyununu bitirdim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.