Belki Battlefield konu sahibine göre tarihin en iyi ve bana göre de öyledir belki? Birisi "Zula en iyi oyun, CS ve Valorant çöp" dese sen de onun dediklerini mi tekrarlayacaksın? Kendin ol ve kendi fikirlerini yürüt. Ona buna göre yaşama ve o yönde hareket etme. Ki yeni nesilin çoğu öyle.
Ayrıca isteyen istediği parayı verir. Bu ne seni ne de beni ilgilendirmez.
Ben hakaret etmedim ki? Gerçekleri söylemek hakaretse bu senin düşüncene bağlı. Her türlü dediğimi doğruluyorsun.Birisi değil herkes bunu söylüyor Steam yorumlarından da okuyabilirsin. Eğer genel söylerse tekrarlama olmuyor bir gerçek oluyor. Hocamın para saçacak hâli de olsa "alınmalı mı" diye bir konu açmaz düşünmeden alır diye düşünüyorum hakaretleriniz için teşekkürler fakat ben burada yardım etmek için konuşuyorum.
Birisi değil herkes bunu söylüyor Steam yorumlarından da okuyabilirsin. Eğer genel söylerse tekrarlama olmuyor bir gerçek oluyor. Hocamın para saçacak hâli de olsa "alınmalı mı" diye bir konu açmaz düşünmeden alır diye düşünüyorum hakaretleriniz için teşekkürler fakat ben burada yardım etmek için konuşuyorum.
Doğrudur hocam aynı performansı 230 bin kişiye de söylerken bekliyorum sizden.Ben hakaret etmedim ki? Gerçekleri söylemek hakaretse bu senin düşüncene bağlı. Her türlü dediğimi doğruluyorsun.
Çıktığı zaman hataları olsa da kısa bir sürede toplarlamıştı. Ki ben de olumsuz inceleme vermiştim. Halen daha ergen kafasındasın sana ne anlatsam da beynin bunu kavrayacak kapasitede değil. Çoğu kişi dediklerinin de yaşını çok merak ediyorum.Doğrudur hocam aynı performansı 230 bin kişiye de söylerken bekliyorum sizden.Eki Görüntüle 2423553
Çıktığı zaman hataları olsa da kısa bir sürede toplarlamıştı. Ki ben de olumsuz inceleme vermiştim. Halen daha ergen kafasındasın sana ne anlatsam da beynin bunu kavrayacak kapasitede değil. Çoğu kişi dediklerinin de yaşını çok merak ediyorum.
Oynadım ve tamamen 2042 çakması, 100km öteden adamların yerini gösteren rezalet bir oyun. Paran yetmediği için oyunu oynamadıysan o zaman da haksızca fikir bildirmeyeceksin.Sırf haklı olduğunu göstermeye çalışmak için dünya yaş ortalamasını ergen yapman ayrı bir konu. Neyse recent yeri de mixed olduğu için toparlayamamış. Ucuzlayınca bende almak istiyordum fakat Delta Force gibi alternatifleri çıktı ve 2042'yi kolayca geçebilen bedava bir alternatif. Öneririm hocam BF fanboyu olmak bir şey kazandırmıyor bazen farklı oyunlara da yönelebilmek gerek.
Oynadım ve tamamen 2042 çakması, 100km öteden adamların yerini gösteren rezalet bir oyun. Paran yetmediği için oyunu oynamadıysan o zaman da haksızca fikir bildirmeyeceksin.
Sen hala burada mısın? Kaç dakika aralıklarla fikir bulup mu yazıyorsun? Çok şükür yeterince param var istediğim oyunu alıp "deneyip" fikrimi bildiriyorum.Eğer iyi bir oyun olaydı insanların çoğu BF4 ve BF1 oynamazdı veya indie ekibin yaptığı BattleBit Remastered hype kazanmazdı. Neyse bedava oyun oynayanlara fakir demeye devam edin DICE'a da para vermeye devam belki para kazandırıyor diye havaya girip daha kötüsünü çıkarırlar.
Bu mantıkla ucuzlayınca ucuz diye Erzurum'u da almak lazım fiyatını geçtim oyun 80 GB gibi bir şey ben yüklemek için uğraştıktan sonra hüsran görsem şahsen depresyona girerim 2 gün bunun için mi internete yüklendim diye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.