Görseldeki saç modeli nasıl yaptırılır?

1Ryomen Sukuna

Decapat
Yer
Ülke'nin En Batısı
Bende kalecilik yapan birisi olarak uğurcan'ın tarzı çok hoşuma gidiyor. Sosyal medyada dalga geçen kitle olsa da bence çok imaj bir saç. Bu saçı nasıl yapabilirim? Jöle'nin yanında ekstra ne kullanıyor olabilir? Neler kullanırsam benim de böyle gözükür?
Yüz hatlarımız bayağı benzediği için saçımı böyle yaptığımda çok benziyoruz. Hatta adım takımda ugurcana kadar çıktı. Fakat idmanda saçımda jöle olmasına rağmen çok bozuluyor keza maçlarda da öyle. Uğurcan ne kullanıyor da 90 dakika 1 tel saç bile çıkmıyor?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251026_232846_Instagram.jpg
    Screenshot_20251026_232846_Instagram.jpg
    195,3 KB · Görüntüleme: 43
Hocam, o tarz saçlar genellikle sadece jöle ile şekil almıyor; jölenin yanı sıra başka işlemler de gerekiyor. En iyisi, işinin ehli bir berbere yaptırmak.

Öncelikle küçük bir düzeltme yapayım; paylaştığın fotoğraftaki kişi Galatasaray'ın kalecisi Günay Güvenç.

Diğer yandan Uğurcan ve Günay gibi isimler jöle kullanmaz. Jöle saçı kaskatı yapar ve kırılır.

Benim yöntemimi anlatayım:
Saçın hafif nemli olsun kuru saça bu şekli veremezsin. Eline az birşey Aqua Wax al. Avucunda ısıt ve saçın diplerinden uçlarına kadar iyice yedir.
Sonra geniş dişli bir tarakla saçı tamamen arkaya doğru tara. Yanları da geriye doğru yapıştır. Şekli verdikten sonra, saç spreyini 20-30 cm uzaktan bolca sık. Özellikle ön kısma ve yanlara.

Sprey ıslakken elinle veya fön makinesinin en düşük soğuk ayarıyla hafifçe üzerinden geçerek sabitle.

Bunu yaparsan o saç 90 dakika değil, uzatmalar, penaltılar bitene kadar milim kıpırdamaz :D

Hocam fotoğraftaki Uğurcan.
Sprey kullanmayı pek istemiyorum.

Sprey jöleden daha çok kırıyor bence.
Forma detayına takılıp kişiyi karıştırdım, kusura bakma. Zaten tarzları ve fiziksel yapıları ikiz gibi moruk :D

Sprey, jöle kullanmadan o saçı 90 dakika tutmanın tek bir yolu var, oda POMAD.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı