Görseldeki sınav kağıdı 50 puanı geçer mi?

TarıkT61

Centipat
Katılım
6 Mart 2022
Mesajlar
38
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle selamın aleyküm. Kaç senedir 9. sınıf matematik sorumluluğuna giriyorum. Ama bir türlü geçemiyorum son zamanlarda matematiği az da olsa düzeltmeme ve mezun olmama rağmen, 34 puan yazmışlar aşağıdaki kağıda. Ben bu işte bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum. Size sorum şu bu kağıt 50 puanı geçiyor mu? Eğer geçiyorsa en son çare ilçe milli eğitime şikayete gideceğim. Çünkü diploma vermeyecekler geçmezsek...
 

Dosya Ekleri

  • 223423545r3.png
    223423545r3.png
    244,1 KB · Görüntüleme: 196
Sorunun içeriğine verilecek puana göre değişir. Her soru 10 puan ancak gidişat vs derken ne kadar puanlama yapılır orası öğretmene kalmış. Ancak sorular aşırı basit neden yapamadınız anlamadım.
 
Sorular çok kolay. Bunları bilmeden sınava girmeniz hata, 3. soruda size x bilinmeyenini sormuş siz 6 yerine 30 yazmışsınız. Meraktan soruyorum sınavdan önce içtiniz mi?
 
Gerçektende üçgenin alanını bulamadınız mı troll mü?
 
9. soruda X yerinde 4 yazıyor sanırım fotoğraf net olmadığı için emin olamadım. Eğer her soru 10 puansa 5 soru doğru 50 puan alırsın diğer sorular da gidişattan puan verebilir hoca. Ama zannetmiyorum hocaya kalmış bir durum.

3. soruda sağda 6 yazıyor doğru yani bu arada.
Herkes matematik bilmek zorunda değil.
Boşuna arkadaşı yargılamayın.

Şöyle bir durum var var 9. soruda işlem yaomamışssınız bu yüzden puan vermek zorunda değil hoca. Kopya ihtimaline karşın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı