Görseldeki site virüs teşkil eder mi?

Daha fazla  
Bir TR yama yükleme sonrası klasik yapımcının sitesine attı ve bu sayfa açıldı. İnternette sitenin açılmadığını öğrendim, virüs teşkil eder mi?
Uzantısı. Xyz. Kurmadan önce defalarca tarama yaptım. Yama TR'den RE2 yaması bu arada.

11.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana çok iyi bir site gelmedi gibi.
site kaldırılmış zaten galiba.

Bazı kapanan siteler bu şekilde gözüküyor, domain i satin aliyor bazısı. Bir yere tıklamadıysan ya da siteden bir şey indirmediysen sorun olmaz.
yok hayır tıklamadım indirmedim de. Pc format atmama falan gerek yok değil mi? Çünkü önceden de girmiştim böyle bir siteye kapatılan sitelerde oluyor galiba

Domain park edildiyse böyle bir şey çıkar. O site aktif değil şu an. Virüs mirüs de kapmazsın.
sağol dostum zaten yamanın sahibi çok övülen bir adammış.

Bir TR yama yükleme sonrası klasik yapımcının sitesine attı ve bu sayfa açıldı. İnternette sitenin açılmadığını öğrendim, virüs teşkil eder mi?
Uzantısı. Xyz. Kurmadan önce defalarca tarama yaptım. Yama TR'den RE2 yaması bu arada.

Eki Görüntüle 2214576
.xyz ile biten sitelerin normal sitelere kıyasla daha çok zararlı site içerir ama kısa bir süre sonra satıldığı için domaini başkası alır o da domain tekeline sahip olan şirketlerdir. .xyz ile biten sitelerin hepsi zararlı değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı