Görseldeki tuşun çalışma sistemi nedir?

@MekatronikciAbi Yeni bir kararla birlikte 20 amperlik sigortayla başlayıp patlata patlata yukarı gitmeyi planlıyorum, nerde ne yük biniyor onu anlamak için 😂 ampermetreyi yük bindirirken okuyabileceğim bir yere koyabilseydim denerdim ama şu anlık elimdeki en iyi çözüm bu gibi duruyor.

@MekatronikciAbi yeni bir kararla birlikte 20 amperlik sigortayla başlayıp patlata patlata yukarı gitmeyi planlıyorum, nerede ne yük biniyor onu anlamak için 😂 ampermetreyi yük bindirirken okuyabileceğim bir yere koyabilseydim denerdim ama şu anlık elimdeki en iyi çözüm bu gibi duruyor.

Hocam mantıklı olan o düşük sigortadan başlayın ama gidip de he tamam atmıyor demeyin. Orta zorluktaki duruma göre sigorta koyun. Ek olarak pens amper metre ile de geçen akımı ölçebilirsiniz ama motorunuz bldc motor yüksek ihtimalle o da 3 faz oluyor. Duruma göre ayarlarsınız siz.

@MekatronikciAbi Aynen hocam trifaze sistem. Ölçecek olabilseydim batarya çıkışından ölçecektim akımı. Motorun ve beynin kendi içinde akım kesecek koruma sistemleri var zaten. Motora yada beyine fazla yüklenme korkum yok yani. Ama ben zaten custom birşey yapıyorum, olurda bir yerde kısa devre vs olursa diye koyacağım sigortayı.

Sağolun fikir ve yardımlarınız için iyi günler hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı