Görseldeki Valorant deseninin adı ne?

Bunun ne demek olduğunu bilmiyorum.

Public Beta Environment (PBE) yani Açık Beta Ortamı(sunucusu da diyebiliriz) oyunlara gelecek güncellemelerin test edilmesi için oluşturulmuştur. Güncelleme normal sunuculara gelmeden önce burada test edilir, hatalar tespit edilip (genelde) düzeltilir sonrasında normal sunuculara gelir.

Berbat gözüküyor ya.
Renkler ve zevkler hocam... Ben şahsen çizgi roman türü şeyleri severim. O yüzden bu koleksiyon bana hitap ediyor. Birde efekt olarak silah çekme sesini, şarjör çekme sesini "click clack" tarzında eklemişler. Ben çok sevdim.
Public Beta Environment (PBE) yani Açık Beta Ortamı(sunucusu da diyebiliriz) oyunlara gelecek güncellemelerin test edilmesi için oluşturulmuştur. Güncelleme normal sunuculara gelmeden önce burada test edilir, hatalar tespit edilip (genelde) düzeltilir sonrasında normal sunuculara gelir.
Anladım. Yayınını izlediğim kanalda yabancı olunca anlayamadım beta olup olmadığını. Hoş halen bilmiyorum ama olsun ben skinin adını bilmiyordum öğrenmiş oldum. :)

Çok tatlı bir desen ya, peki yarın gelecekse yayındaki adam nasıl oynuyordu bu desenle? Sanırım ortalama 150 izlenen yabancı biri, acaba Avrupa'dakiler için özel bir durum mu?

Yayıncılar belirli bir takipçi sayısına ulaşmışsa beta sunucusuna alınıyor, o ve diğer insanlara skinleri tanıtıyorlar. Olay bu yani yayıncılar önden alıyor sen gör beğen al diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı