Görülen rüya nedir?

gokguk62

Hectopat
Daha fazla  
Uyurken sabah ezanıyla birlikte uyandım, karnım acayip derecede ağrıyordu neyse dedim tekrar uykuya daldım. Sonra bir anda uyandım saat telefonda 18.32 gibi bir şeydi hava hafiften kararmıştı. Koridora doğru yürüdüğümde annemi gördüm, bana bugün uyanamadın herhalde okulu kaçırdın dedi. Ben de nasıl olur, alarm kurmuştum halbuki gibi bir şey dedim. Devamında normal bir günümün tıpatıp aynısı gibi bilgisayarı açtım; yemek yedim, tuvalete gittim hatta ekmek almaya bile gittim. Tam yarın okul var diye yatıp gözlerimi kapattığımda bir anda okul için kurduğum alarm çaldı. Başta hiçbir şey anlamadım alarmı susturdum. Yataktan kaltığımda fark ettim o gördüklerimin hepsinin bir rüya olduğunu, asıl şu an gerçek hayatta olduğumu. Tüm gün boyunca da sırf bu rüyayı düşünmekten ne ders dinledim ne de aktivite yaptım; çok garipti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazen uyanmadığın halde uyanmışsın gibi bir his oluyor. Rüyada olduğunu anlıyorsun biliyorsun. Seninki buna benzer bir durum. Genelde bu durum önceki gün bir olay yaşandığı zaman olur diyorlar. Bana da genelde öyle oluyordu. Bu durumun adı " yanlış uyanma" diye geçiyormuş internette. Normal bir şey aslında. Yakın zamanda ciddi bir şey mi oldu özel değilse?

Şöyle bol bol rüya görmek aksiyonlu eğlenceli olsa gerek. Ayda 1 rüya bile görmüyorumdur.
Felâket sarar. Erkenden yatardım valla :D

Rüyamda bu durumu beş kere tekrarlanır şekilde yaşadım.
Uyanıyorum gözümü açtım diyorum ama rüyanın başa sardığının da farkındaydım.
Korkunç olan kısmı rüyadayken bilinçliyseniz çok kötü bir huzursuzluk basıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı