Görüntü anlik donup kalıyor ses devam ediyor

yavuz1930

Decapat
Ben CS GO, Fifa 17 gibi düşük gereksinimli oyunlar oynayan biriyim.

Oynadığım oyunlarda 40-50 FPS üstü alıyorum. Özellikle CS GO'da +90 lakin belirsiz araliklarla (bazen 5 saat, bazen 10 dakika ) anlık ekranım donuyor ( FPS'e yansımıyor ) ekran donduğu gibi kalıyor ses devam ediyor. Aşağıda Just Cause 2 adlı oyunu oynarken ekranimin donup kalmis olduğu halin fotoğrafını atıyorum.

Ekran kartimi yeni degistirdim ve islemci ekran karti uyumu iyi gozukuyor, sizce sorun ne olabilir?

Bilgisayarim i5 650+4 GB RAM + R7 240 ( sıfır taktım ) anakartim Intel H55.

IMG_20181127_002856549~01.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemi windows 10 ve güncel gözüküyor
Mesajiniz için teşekkürler ram ve ssd almaya karar verdim, ondan sonra tekrar bakacağım durum ne olacak
Bir sorunumu daha soylemek istiyorum belki bu olayla alakası vardır , şu an fark ettim bunu , ekran kartının sıcaklığı 42 dereceyi geçemiyor, acaba bunun bir sınırlaması var o yüzden mi çıkmıyor anlamadım doğrusu
Oyunlarda ne kadar zorlasam da 42 derece üstünü göremedim daha, şimdi gta 5 gibi sistemi yoran bir oyun yükleyip 43 derece üstünü göstermeye çalışacağım

İşletim sistemi windows 10 ve güncel gözüküyor
Mesajiniz için teşekkürler ram ve ssd almaya karar verdim, ondan sonra tekrar bakacağım durum ne olacak
Bir sorunumu daha soylemek istiyorum belki bu olayla alakası vardır , şu an fark ettim bunu , ekran kartının sıcaklığı 42 dereceyi geçemiyor, acaba bunun bir sınırlaması var o yüzden mi çıkmıyor anlamadım doğrusu
Oyunlarda ne kadar zorlasam da 42 derece üstünü göremedim daha, şimdi gta 5 gibi sistemi yoran bir oyun yükleyip 43 derece üstünü göstermeye çalışacağım

Dostum konuyu hortlatıyorum ama kusura bakma. Ne oldu durum? SSD aldıktan sonra sorun çözüldü mü ? Aynı sorun başıma geldi de..
Sistem FX6300 işlemci 8gb ddr3 Ram- 4gb Asus RX480 500w PSu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı