Görüntü anlık gidip geliyor

rasulalkan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sıfır almış olduğum 3060 ve daha önce 2. el almış olduğum 1660 Super, her ikisi de bazen ekranım da anlık gidip gelmeler yapıyor, saniyelik. Bunun sebebi driver farkından kaynaklanıyor diye tahmini ediyorum ama sizin de bilgileriniz varsa yardımcı olursanız memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de var fakat AMD kullanıyorum. Windows 11 kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama emin değilim.

Arkadaşlar Display port kablosu da değiştirilerek denenmiştir ve sorun devam etmektedir.

Ekran kartınızı niye değiştiriyorsunuz sürekli hocam?
Bu sıkıntıyı yaşadığım için. Anlık donma benim oyundaki bağlantımı koparıyor.

Monitörün kablosunu kontrol edin. Lütfen bütün sisteminizi yazın size daha iyi yardımcı olabilmemiz için.
Rtx 3060, R9 5900x , MSI 600w, 550-a pro anakart, 32 GB Ram ve MSI 2 fanlı sıvı soğutma.

Arkadaşlar Display port kablosu da değiştirilerek denenmiştir ve sorun devam etmektedir.

Bu sıkıntıyı yaşadığım için. Anlık donma benim oyundaki bağlantımı koparıyor.
Hocam hangi kartı istiyorsanız onu takın, sürücüyü güzelce DDU ile kaldırıp temizinden tekrar kurun.

Aynı sorun bende de var fakat AMD kullanıyorum. Windows 11 kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama emin değilim.
Zaten bende dikkat ediyorum win11 destekli sürücülerde hep sıkıntı oluyor win10 için. Resmen insanı zorla win 11e geçin diyorlar gibi. Ama win 11 de stabil değil kardeşim çok eksiği var.

Hocam hangi kartı istiyorsanız onu takın, sürücüyü güzelce DDU ile kaldırıp temizinden tekrar kurun.
Çok denedim ama aynı sorun devam ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı