Arkadaşlar fotoğraflardaki gibi görüntü bozulması oluyor, sebebi nedir acaba? Son 1 haftadır böyle olmaya başladı. Başta ara ara titreme gibi oluyordu en son fotoğraflardaki gibi oldu ve kendi kendine düzeldi. Sebebi sizce ne olabilir?
Hocam ekran kartı sorunu olabilir. Benimde eski ekran kartımda bu tarz bozulmalar oluyordu hatta bazen ekran gidiyordu komple. Umarım ekran kartında sorun yoktur. Ekran kartınız nedir?Arkadaşlar fotoğraflardaki gibi görüntü bozulması oluyor, sebebi nedir acaba? Son 1 haftadır böyle olmaya başladı. Başta ara ara titreme gibi oluyordu en son fotoğraflardaki gibi oldu ve kendi kendine düzeldi. Sebebi sizce ne olabilir?
Hocam ekran kartı sorunu olabilir. Benim de eski ekran kartımda bu tarz bozulmalar oluyordu hatta bazen ekran gidiyordu komple. Umarım ekran kartında sorun yoktur. Ekran kartınız nedir?
RX 570 4 GB.
Hocam RX 500 serisi sorunlu kartlar. Bende de RX 550 4 GB var görüntü yırtılmaları, ekranda gidip gelmeler ve en önemlisi driver çökme sorunları vs. yaşanıyor. RX 500 serisi alınmaz çok sorunlu kartlar.
Çok oldu ya alalı 2019'da almıştım sistemi en son işlemciyi yükselttim acaba ondan kaynaklı bir şey olabilir mi? İşlemciyi de alalı 2 hafta oluyor aşağı yukarı.
Vallahi her şey olabilir hocam. Mesela benim bilgisayarım komple baştan aşağı sorunlu üstüne bir de AMD ekran kartı koyunca görüntü yırtılmaları başladı. Sorun bence ekran kartından kaynaklanıyor çünkü aynı sorunları bende ara ara yaşıyorum.
Doluyor artık hocam yavaş yavaş. Bende yakında değiştirip yeni pc alacağım. Değiştirecekseniz yaz gelmeden değiştirin bence yazın zam gelebilir.Vadesi doldu herhalde artık değiştirmek lazım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.