Görüntü donması

Jungleralperen

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, şöyle bir sorunum var; bazen oyun oynarken ekran bir anda donup kalıyor görüntü ekranda kalıyor. Sonra oyun kapanıyor ama görüntü ekranda durmaya devam ediyor. Ama ekrana sağ tıkladığımda Windows ekranı varmış gibi sağ tıklayıp yenile diyebiliyorum. Ya da arka planda ne açıksa ona sağ tıkladığımda seçenekler çıkıyor ama ekran hala oyun ekranı. O ekranı bir türlü kapatamıyorum sadece bilgisayarı yeniden başlattığımda düzeliyor. Kabloyla bir alakası veya ekran kartıyla bir alakası olduğunu düşünüyorum. Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Fikirlerinizi bekliyorum.

sistemim
İşlemci : AMD Ryzen 5 2600X
Anakart : Asus B450M Dragon
Ram : 2 Adet × Adata XPG Gammix D30 8GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16 Ekran Kartı : Asus DUAL-GTX1660S-A6G-EVO
Kasa : Sharkoon TG4 RGB
Power Sup : Sharkoon SHP650 V2 650W 80 Plus 120mm Fan
SSD : James Donkey JD1024 1TB NVMe M.2 PCI-E
Monitör : AOC 24" C24G1 144Hz 1ms
Windows 10 Pro güncel sürüm
Bu sorun her oyunda mı oluyor?
Çok çeşitli oyunlar oynamıyorum ama hayır. her oyunda olmuyor sadece lol oynarken ve Assassins Creed II oynarken oldu

Son düzenleme:
Sistemim.
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X.
Anakart: ASUS B450M Dragon.
RAM: 2 adet × Adata XPG Gammix D30 8 GB (1x8GB) DDR4 3000MHz CL16 ekran kartı: ASUS DUAL-GTX1660S-A6G-Evo.
Kasa: Sharkoon TG4 RGB.
Power sup: Sharkoon shP650 V2 650W 80 Plus 120mm fan.
SSD: James Donkey JD1024 1TB NVMe M.2 PCI-e.
Monitör: AOC 24" C24G1 144Hz 1ms.
Windows 10 Pro güncel sürüm.

Çok çeşitli oyunlar oynamıyorum ama hayır. Her oyunda olmuyor sadece LoL oynarken ve Assassin's Creed II oynarken oldu.

O zaman büyük ihtimal sıkıntı oyunlardadır. Oyunların dosyalarında veya ayarlarında falan sıkıntı olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı