Görüntü kalitesi nasıl yükseltilir?

vesteerie

Kilopat
ASUS 165 Hz bir monitör kullanıyorum. 1920x1080'de çok keskin ve HD bir görüntü var ancak ben 4:3 bir çözünürlük yapmak istediğim zaman ekran bulanık keskin değil gibi gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
4:3 oranlama zaten ekrana oturan bir oranlama değil. Pixellerdeki oransızlıklar görüntüyü her zaman bozar. Görüntü ölçeklendirme yaparak iyileşiyormuş ayağına kullanabilirsiniz. Neden orijinal 16:9 kullanmak varken 4:3 geçiş yapmaya çalışıyorsunuz?

4:3 oranlama zaten ekrana oturan bir oranlama değil. Pixellerdeki oransızlıklar görüntüyü her zaman bozar. Görüntü ölçeklendirme yaparak iyileşiyormuş ayağına kullanabilirsiniz. Neden orijinal 16:9 kullanmak varken 4:3 geçiş yapmaya çalışıyorsunuz?
Hocam FPS oyunlarında yıllardır 4:3 çözünürlüklerde oynuyorum. 4:3 çözünürlükler FPS oyunlarında bana çok akıcı ve daha oynanılabilir geliyor.

Hocam FPS oyunlarında yıllardır 4:3 çözünürlüklerde oynuyorum. 4:3 çözünürlükler FPS oyunlarında bana çok akıcı ve daha oynanılabilir geliyor.

4:3 oranlamanın size o monitörde vereceği hissiyat bu şekilde olur. NVIDIA ekran kartı kullanıyorsanız özel ölçeklendirme kısmından 1440x1080 çözünürlülük ayarlayıp kullanmaya devam edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı