Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu

Scrip_X_

Hectopat
Katılım
23 Mayıs 2016
Mesajlar
9
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
''Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu (Nvidia Windows Kernel Mode Driver, Version 365.19)'' Bu sorun oyun oynarken olmuyor sadece internette gezinirken, cihaz boştayken, film izlerken oluyor. Bazen hatayı üst üste verip cihaz takılıyor ve bi süre sonra kendine geliyor. Bazen de siyah ekran olup kendıne geliyor. Birde sanki bi ses geliyor gibi oluyor. Sorun hakkında bilgisi, çözümü olan yardım ederse sevinirim teşekkürler. Birde cihazım 3 yıllık fan temizliği hiç yapılmadı ve normalde çok ısınıyor. Boşta 70-95 derece arası. Sorundan dolayı bazen wi-fi devre dışı kalıyor.

Nvidia 540m
8 gb ram
İ7 işlemci
Screenshot_1.png
 
Son düzenleme:
Elektronik tamirci tanıdığın varsa götür ekran kartı chipini ısıttır düzelmesse chipsetin değişmesi lazım oda şuanda en az 250 tl tutuyor.
 
Elektronik tamirci tanıdığın varsa götür ekran kartı chipini ısıttır düzelmesse chipsetin değişmesi lazım oda şuanda en az 250 tl tutuyor.
Hmm. Ama oyunlarda hiç sorun yok. Mesela crysis, league of legends.. Bi fan temizliği ve termal macun yeniliycem. Sorun devam ederse tamire gönderirim artk yapcak bir şey yok. Teşekkürler
 
Bendede oluyor genellikle ağır oyun oynadığımda, R7 250 var. Büyük ihtimalle PSU yetmiyor ama bakalım nereye kadar dayanacak.
 
Mavi ekran hatası almaya başladım. Tamire göndericem. Tamirden gelince inşallah aynı performansı alırım. Bu hatayı alanlar bilgisayarlarını zorlamasınlar. Aksi halde anakarta da zarar verebilirsiniz
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı