Çözüldü Görüntü vermeyen hazır sistemin değişimi yapılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KNT1

Decapat
Katılım
10 Ekim 2023
Mesajlar
405
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben Gaming genden hazır sistem aldım. BIOS'tan 3200MHz'lik RAM'i 3000MHz'e çektim, yanlışlıkla flck ayarını fazla yaptım bu da görüntü vermemesine yol açtı. Kasanın şu an BIOS pili tak çıkar yaptım ama olmadı. Değişim için gönderdim, ben kesinlikle RAM ayağından başka bir şeyi eklemedim. Kasaya da sadece BIOS pili için dokundum ama çok dikkatlice. Eminim bir şey olmadığına. BIOS sıfırlayıp gönderirler değil mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti kapsamı altında göndereceklerini düşünüyorum hocam. İçiniz rahat olsun.

Hocam size tekrar ulaşıyorum hakkınızı helal edin ben şimdi servise gönderdim kasayı ama çok kotu yorumlar görmeye başladım sizce uzatirlar mi 2 ay falan diyorlar hocam bir de masraf altında kalmamak için hatayı bize yukluyorlarmis diyorlar
 
Hocam size tekrar ulaşıyorum hakkınızı helal edin ben şimdi servise gönderdim kasayı ama çok kotu yorumlar görmeye başladım sizce uzatirlar mi 2 ay falan diyorlar hocam bir de masraf altında kalmamak için hatayı bize yukluyorlarmis diyorlar
Helal olsun tabi estağfirullah her zaman yazabilirsiniz.Öncelikle Gaming Gen için değil her firma için şikayetler vardır.Şikayetvar sitesinde yazan şikayetlerden bahsediyorsanız doğruluk payı olabilir.Garanti süreci için maalesef net bir şey diyemem tecrübem yok fakat masraf altında kalmamak için müşteriyi suçlayacaklarını hiç sanmıyorum.Öyle bir şey olursa da hakkınızı ararsınız zaten.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı