İtopya'dan 1.5 sene önce hazır sistem aldım. İşlemci i5 12600 ve yazın işlemci 97 derecelere falan çıkıyor oyun oynarken. Elimde Arctic MX-4 termal macun var. Kendim değiştirmeyi düşündüm ama garantiyi bozar mı kendim değiştirirsem?
İşlemcininkini değiştirdim ama şimdi 100 dereceye kadar çıkıyor işlemci. Termal macun 2-3 yıllık falandı ama kıvamı yerindeydi.
Galiba montaj hatası da montaj edemiyorum şuan kırmaktan korkuyorum. Bitane vidayı bastırınca çıt sesi geliyor. Onun yanındakini bastırınca da çıt sesi geliyor. Ama diğer kalan ikisini bastırınca hiç oturmuyor çit sesi falan gelmiyor. Çapraz şekilde takmaya çalışınca da olmadı yardım eder misiniz?Soğutucunun işlemciye temas ettiğinden emin misiniz montaj hatası olabilir bir kontrol edin derim.
Galiba taktım şuan aida64'ten stress testi yapıyorum 73'e çıktı max. İyi sanırım değerler.Galiba montaj hatası da montaj edemiyorum şuan kırmaktan korkuyorum. Bitane vidayı bastırınca çıt sesi geliyor. Onun yanındakini bastırınca da çıt sesi geliyor. Ama diğer kalan ikisini bastırınca hiç oturmuyor çit sesi falan gelmiyor. Çapraz şekilde takmaya çalışınca da olmadı yardım eder misiniz?
![]()
Şuan hepsinden çıt sesi geldi böyle takılı arka tarafından ama hala boşta 60 derece falan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.