SH1FFT Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #1 Görsellerdeki görüntü bozulmalarını nasıl giderebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2021
Muhaamed Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 129 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2021 #2 Monitörünün modeli nedir? Monitörün kendi ayarlarında Game modu varsa Game moda al. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Şubat 2021 #3 Ekran kartının denetim masası altında renk ayarlarını kurcalamdığından emin ol. Artı 0 Eksi
JenLedger Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 1.896 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer C:/Program Files/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Satış Yöneticisi 24 Şubat 2021 #4 Ekran kartı Nvidia ise "Digital Vibrance" açık sanırım. Ekran kartınızın programını kontrol edin. Monitör ayarlarını da bir kontrol edin. Artı 0 Eksi
Ekran kartı Nvidia ise "Digital Vibrance" açık sanırım. Ekran kartınızın programını kontrol edin. Monitör ayarlarını da bir kontrol edin.
KS KS SH1FFT Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2021 #5 g Muhaamed dedi: Monitörünün modeli nedir? Monitörün kendi ayarlarında Game modu varsa Game moda al. Genişletmek için tıkla... game mod da zaten a JenLedger dedi: Ekran kartı Nvidia ise "Digital Vibrance" açık sanırım. Ekran kartınızın programını kontrol edin. Monitör ayarlarını da bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... amd Recep Baltaş dedi: Ekran kartının denetim masası altında renk ayarlarını kurcalamdığından emin ol. Genişletmek için tıkla... kurcalamadım Artı 0 Eksi
g Muhaamed dedi: Monitörünün modeli nedir? Monitörün kendi ayarlarında Game modu varsa Game moda al. Genişletmek için tıkla... game mod da zaten a JenLedger dedi: Ekran kartı Nvidia ise "Digital Vibrance" açık sanırım. Ekran kartınızın programını kontrol edin. Monitör ayarlarını da bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... amd Recep Baltaş dedi: Ekran kartının denetim masası altında renk ayarlarını kurcalamdığından emin ol. Genişletmek için tıkla... kurcalamadım