Windows 1909 Renk Sorunu

cerberus123

Megapat
Yer
Ankara/Eskişehir
Daha fazla  
Bugün bilgisayarıma format attım ve Windows 1909 sürümünü kurdum, güncelleştirmeleri ve sürücüleri yükledim, daha sonra NVIDIA denetim masasından "digital vibrance" kısmını 70'e ayarladım ki önceden de böyle kullanırdım. Ama renkler çok canlı geliyor, genel bir değişiklik var renklerde. Yoksa bana mı öyle geliyor bilemedim :) Yeni bir ayar falan mı geldi acaba?

Bugün bilgisayarıma format attım ve Windows 1909 sürümünü kurdum, güncelleştirmeleri ve sürücüleri yükledim, daha sonra NVIDIA denetim masasından "digital vibrance" kısmını 70'e ayarladım ki önceden de böyle kullanırdım. Ama renkler çok canlı geliyor, genel bir değişiklik var renklerde. Yoksa bana mı öyle geliyor bilemedim :) Yeni bir ayar falan mı geldi acaba?
Psikolojik 🙂

Biraz detaycı biri olduğum için bu tarz şeyler direk dikkatimi çekiyor, psikolojik olmadığına eminim. Dün RAM'leri birşey denemek için 2133 Mhz'e alıp tekrar 2933'e aldım, sonrasında renkler garip bir şekilde eskisi gibi oldu :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı