Tam ben PC'ye geçtim sen gidiyorsun
Görüşmek üzere 
Dostum şuan 12. Sınıfa geçen biri olarak sana şunu söylüyorum. Elbette ders çalış ama 11. Sınıf lise hayatının en iyi sınıfı. 12'ler ders çalıştığı için okulda ''KRAL'' denilen tayfa 11'lerdir hep. Ne 10 kadar çocuk ne de 12 kadar sorumluluk sahibi olduğun zamanlar olacak. Zaten 12. Sınıfta tabiri caizse köpek gibi çalışacaksın. Dersleri boşlamadan ve kendini sıkmadan eğlenmene bak. Benim için de burayı bırakmak çok zor olacak. Her Chrome'u açtığımda ilk işim sosyale girmek oluyor. Umarım okul ve normal yaşantında başarılı bir yıl olur senin için. Görüşmek üzere..Burada olma amacım ilk olarak insanlara yardım etmek ama bu ortam olmada bu kadar istikrarlı olabilir miyim bilmiyorum.
Emek ve çok zaman harcadım, değdi mi?
Muhtemelen ama bu zaman aralığında bu zamanlarım çok önemli. Ben 11. sınıfa geçen 17 yaşında bir gencim. Ailemim ve benim beklentilerim büyük. Ben bu yaz biraz pervasızca vakit kaybettim. Şimdi telafi etmeliyim. Ayrılmak istemezdim azaltmak isterdim. Ancak böyle oldu.
Sizi özleyeceğim.
Görüşürüz arkadaşlar![]()
Ben gitmiyorum. Gitmeyeceğim. Zaten gitsemde beni özleyen olmaz ama neyse.Bunlara "Ağustos Göçü" adı verilmeli artık hocam. Okulların açıldığı gün ben yokum. Ağustos göçü ile gidiyorum.
Yok canım sosyal daha önemli.Gitsem ben giderdim, 1 ay için de 2 kere eyalet değiştirdim, evlendim ve bunları yaparken de sosyal de idim. Ama tabii ki okulunuz, ve hayatınız daha önemli, başarılar.
Sende mi be hocam..Bir süre inaktif olacağım. Epey zaman geçirdim bu yaz, ee bu zamanda yapamadığım şeyler oldu.
Şimdi onları telafi etmeliyim
Görüşürüz Sosyal![]()
Ya tabii ki.Yok canım sosyal daha önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.