Gösterişsiz ve ucuz kasa önerisi

Kendim kullanıyorum. Fan LED'leri sabit Rainbow. Hava akışı iyi mesh güzel bir kasa.

Daha ucuz fakat Full mesh değil. Kullanmadığım için fazla yorumlayamayacağım.

Dark Raider kullanıyorum fiyatına göre gayet güzel bir kasa.

Ben de kasamı fanların LED'leri kapalı bir şekilde kullanıyorum, arada bi ortamı şenlendirmek için açarım :D Onun dışında hep kapalı. Siz de fanlarda ışık varmış yokmuş çok takılmayın; hava akışı güzel, malzemesi kaliteli bir kasa seçin. Fanları LED'liyse LED bağlantılarını bağlamazsınız, olur biter.
Hava alışı güzel / malzemesi kaliteli bir kasa, aşağı yukarı kaç paraya denk geliyor şu aralar acaba?
Örneğin yukarıda paylaşın şu kasa iyi denebilir mi?

-----------------------------------

Bilgisayarcılarda, internet kafelerde tarif ettiğiniz kasalardan ikinci el istemediğiniz kadar var. 50-60 liraya bile bulursunuz.

Eki Görüntüle 1404766

Hocam bu resimdeki gibilerde de havalandırma sıkıntısı yok mu? Kasayı ışıklı sevmiyorum ama iyi bir sistem toplama niyetim var 3060/70'li.

-------------------------------

Bence ikinci el çevrenizde araştırın güzelce temizleyip kullanmaya başlayın.
Genel olarak 2. ellere pek güvenemiyorum, alışkın da olmadığımdan herhalde. Ama belki de kasada düşünebilirim.

Hava alışı güzel / malzemesi kaliteli bir kasa, aşağı yukarı kaç paraya denk geliyor şu aralar acaba?

Ben kullanıyorum kendi adıma güzel diyebilirim. Camı akrilik, çok da güzel değil. Malzeme kalitesine bakarsanız müthiş bir şey olmadığı belli ama kalitesiz de değil. Ama bir kasadan arayacağınız tüm özellikler var içinde. Tasarımı ve hava akışı da iyi, sıcaklık değerleri de iyi. Negatif olarak diyebileceğim şey fanları. Yanında gelen fanlar çok iyi değil ama 4 tane var. İleride belki değiştirmek istersiniz ama ben henüz değiştirmedim.

Kendim kullanıyorum. Fan LED'leri sabit Rainbow. Hava akışı iyi mesh güzel bir kasa.

Daha ucuz fakat Full mesh değil. Kullanmadığım için fazla yorumlayamayacağım.

1.yi bende kullanıyorum, gerçekten güzel kasa. Üzmez kesinlikle.

Bunlar f/p kasalar. Biraz daha kaliteli olsun isterseniz şunlara bakın derim:

Beyaz isterseniz:

Sade, LED'siz 2 fanlı ama:

Bu da düz, sade, 4 fanlıymış:

Bunlar f/p kasalar. Biraz daha kaliteli olsun isterseniz şunlara bakın derim:

Beyaz isterseniz:

Sade, LED'siz 2 fanlı ama:

Bu da düz, sade, 4 fanlıymış:

Gösterişsiz olanları hep iş sahibi olanlar vs. alıyor diye her halde daha pahalı yapmışlar :D
Hava akımı olayını anladım da, kaliteden kastınız ne? Yani malzeme kalitesi ne fark eder ki? Orada duracak öyle sonuçta? Cidden soruyorum :)

Gösterişsiz olanları hep iş sahibi olanlar vs. alıyor diye her halde daha pahalı yapmışlar :D
Hava akımı olayını anladım da, kaliteden kastınız ne? Yani malzeme kalitesi ne fark eder ki? Orada duracak öyle sonuçta? Cidden soruyorum :)
Daha geniş, daha fazla kablo alanı, daha fazla ekran kartı alanı, daha yüksek kule tipi soğutucu alanı, daha büyük sıvı soğutma takılabilmesi, dikey ekran kartı takma alanı, fan kalitesi, ses yalıtımı vs. bir sürü neden vardır daha pahalı olması için.

Daha geniş, daha fazla kablo alanı, daha fazla ekran kartı alanı, daha yüksek kule tipi soğutucu alanı, daha büyük sıvı soğutma takılabilmesi, dikey ekran kartı takma alanı, fan kalitesi, ses yalıtımı vs. bir sürü neden vardır daha pahalı olması için.

Hmm boş değilmiş :) Bunlara da dikkat ederim bakarken artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı