Kendim kullanıyorum. Fan LED'leri sabit Rainbow. Hava akışı iyi mesh güzel bir kasa.Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yeni Dark DIAMOND PRO MESH 4x12cm FRGB...www.teknobiyotik.com
Daha ucuz fakat Full mesh değil. Kullanmadığım için fazla yorumlayamayacağım.Dark Raider 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.auto-style1 { border-width: 0; } .auto-style2 { font-family: Arial; color: #000000; } .auto-style4 { color: #000000; } .auto-style5 { font-family: Arial; font-size: medium; } .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; }...www.teknobiyotik.com
Hava alışı güzel / malzemesi kaliteli bir kasa, aşağı yukarı kaç paraya denk geliyor şu aralar acaba?Ben de kasamı fanların LED'leri kapalı bir şekilde kullanıyorum, arada bi ortamı şenlendirmek için açarımOnun dışında hep kapalı. Siz de fanlarda ışık varmış yokmuş çok takılmayın; hava akışı güzel, malzemesi kaliteli bir kasa seçin. Fanları LED'liyse LED bağlantılarını bağlamazsınız, olur biter.
Bilgisayarcılarda, internet kafelerde tarif ettiğiniz kasalardan ikinci el istemediğiniz kadar var. 50-60 liraya bile bulursunuz.
Eki Görüntüle 1404766
Genel olarak 2. ellere pek güvenemiyorum, alışkın da olmadığımdan herhalde. Ama belki de kasada düşünebilirim.Bence ikinci el çevrenizde araştırın güzelce temizleyip kullanmaya başlayın.
Hava alışı güzel / malzemesi kaliteli bir kasa, aşağı yukarı kaç paraya denk geliyor şu aralar acaba?
Örneğin yukarıda paylaşın şu kasa iyi denebilir mi?
Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yeni Dark DIAMOND PRO MESH 4x12cm FRGB...www.teknobiyotik.com
Kendim kullanıyorum. Fan LED'leri sabit Rainbow. Hava akışı iyi mesh güzel bir kasa.Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Daha ucuz fakat Full mesh değil. Kullanmadığım için fazla yorumlayamayacağım.Dark Raider 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.auto-style1 { border-width: 0; } .auto-style2 { font-family: Arial; color: #000000; } .auto-style4 { color: #000000; } .auto-style5 { font-family: Arial; font-size: medium; } .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; }...www.teknobiyotik.com
Bunlar f/p kasalar. Biraz daha kaliteli olsun isterseniz şunlara bakın derim:Hava alışı güzel / malzemesi kaliteli bir kasa, aşağı yukarı kaç paraya denk geliyor şu aralar acaba?
Örneğin yukarıda paylaşın şu kasa iyi denebilir mi?
Bunlar f/p kasalar. Biraz daha kaliteli olsun isterseniz şunlara bakın derim:
Galax Revolution 01 CG01AGBA4A0 ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax Revolution 01 CG01AGBA4A0 ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Galax Revolution 01 CG01AGBA4A0 ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Beyaz isterseniz:
Sade, LED'siz 2 fanlı ama:
Fractal Design Meshify C Dark TG Oyuncu Kasası - Siyah (FD-CA-MESH-C-BKO-TG)
Fractal Design Meshify C Dark TG Oyuncu Kasası - Siyah (FD-CA-MESH-C-BKO-TG) / ATX / Midi Tower / Güç Ünitesiz / Oyuncu / özellikleri ve özel fiyatıyla Webdenal'da. Şimdi Satın Alın!www.webdenal.com
Bu da düz, sade, 4 fanlıymış:
Daha geniş, daha fazla kablo alanı, daha fazla ekran kartı alanı, daha yüksek kule tipi soğutucu alanı, daha büyük sıvı soğutma takılabilmesi, dikey ekran kartı takma alanı, fan kalitesi, ses yalıtımı vs. bir sürü neden vardır daha pahalı olması için.Gösterişsiz olanları hep iş sahibi olanlar vs. alıyor diye her halde daha pahalı yapmışlar
Hava akımı olayını anladım da, kaliteden kastınız ne? Yani malzeme kalitesi ne fark eder ki? Orada duracak öyle sonuçta? Cidden soruyorum
Daha geniş, daha fazla kablo alanı, daha fazla ekran kartı alanı, daha yüksek kule tipi soğutucu alanı, daha büyük sıvı soğutma takılabilmesi, dikey ekran kartı takma alanı, fan kalitesi, ses yalıtımı vs. bir sürü neden vardır daha pahalı olması için.