Selam arkadaşlar, benim gözlerim gün içinde bayağı yoruluyor. Bunun nedeni bilgisayara çok bakmam. Ama bilgisayara bakmam gerekiyor bazı şeyler için. Gözlük kullanıyorum, nasıl gözümün yorulmasını hafifletebilirim?
Parlaklığı kıstım zaten, ama pekte fark etmiyor.Parlaklığı kısıp mavi ışık filtresini açabilirsiniz.
Ekran ışığı kısarak, mavi ışık filtreli gözlük alarak, 20 dakikada bir gözünüzü ekrandan ayırıp 20 saniye farklı (ışık olmayan yer olursa daha iyi olur) odaklanmak işe yarayabilir.Selam arkadaşlar, benim gözlerim gün içinde bayağı yoruluyor. Bunun nedeni bilgisayara çok bakmam. Ama bilgisayara bakmam gerekiyor bazı şeyler için. Gözlük kullanıyorum, nasıl gözümün yorulmasını hafifletebilirim?
Gözlüğünüze mavi ışık koruması ekletin benim babam da da aynı sorun vardı atasun optikten gözlük alırken 100 TL fark ile ekran koruması da eklettik.Parlaklığı kıstım zaten, ama pekte fark etmiyor.
Selam arkadaşlar, benim gözlerim gün içinde bayağı yoruluyor. Bunun nedeni bilgisayara çok bakmam. Ama bilgisayara bakmam gerekiyor bazı şeyler için. Gözlük kullanıyorum, nasıl gözümün yorulmasını hafifletebilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.