- Makaleler
- 4
Bunun kaynağı var mı bu arada? Neredeyse her saniye kaşıyorum![]()
Kaynak doktor
Bunun kaynağı var mı bu arada? Neredeyse her saniye kaşıyorum![]()
Gerçekten de doğruymuş. Teşekkürler bilgi için.Kaynak doktor![]()
Ameliyat olmak istemiyorum çünkü risklerinden çekiniyorum. Göz egzersizleriyle düşürsem, işe yarıyor diyen var diyen yaramıyor diyen var. Her gün havuç yesem ona da şehir efsanesi dediler. Doğal yollardan düşürmenin bir yolu var mı? Gerçekten çok istiyorum. Bu arada göz derecem 1.50 ile 1.75 ama düşürmek istiyorum.
Bir yaştan sonra katarakt yapabiliyor ve aşırı yan etkileri var.Ameliyattan çekinme bu kadar. 2 dakikada da gözünün rot balans ayarını duruma göre lazer ile yapıp dğzeltiyorlar.
Gözlükle alakası yok. Yaş ilerledikçe yavaşlar sonra durur. Benim 20 yaşında durdu 5 yıldır artmıyor.Bir de kaliteli gözlük alırsanız numaranız artması bayağı yavaşlıyor. Normalde her yıl 1 numara artan gözlüğüm kaliteli cama geçince 4 yılda 0.50 arttı.
Durduğunu nasıl anladınız? Neden artmıyor?Gözlükle alakası yok. Yaş ilerledikçe yavaşlar sonra durur. Benim 20 yaşında durdu 5 yıldır artmıyor.
Ölçtürüyorum her yıl. Belirli yaştan sonra artmıyor.Durduğunu nasıl anladınız? Neden artmıyor?
Ameliyat olmak istemiyorum çünkü risklerinden çekiniyorum. Göz egzersizleriyle düşürsem, işe yarıyor diyen var diyen yaramıyor diyen var. Her gün havuç yesem ona da şehir efsanesi dediler. Doğal yollardan düşürmenin bir yolu var mı? Gerçekten çok istiyorum. Bu arada göz derecem 1.50 ile 1.75 ama düşürmek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.