Göz doktoruna gidilmeli mi?

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selamlar. Bu durumu biraz iyi bir şekilde özetleyeceğim ve anlatacağım. Ben çocukluktan beri ekran bağımlılığına sahibim ve 16 yaşındayım. Sağ gözüm: -4.25 miyop sol gözüm -3.00. Hayatımın yarısı belki de ekranda geçti nefret ediyorum artık kendimden çok pişmanım hatalarıma yanıyorum. Her neyse ben geçen göz kontrolüne gittim bir senede bir muayene olurum kontrole giderim. Doktor gözleri gayet iyi görüyor dedi hatta numaralarım düştü. Yeni gözlük de yazmadı. Benim gözümde sinekler uçuşuyor snow Visual tarzı bir şey var ve bıktım ben bu durumdan gitmiyor da. Doktora bunu söyledim sonra gözüme baktı kuruluk var dedi. Ben de bu durumu yapay zekaya anlattım retina yırtığı falan dedi artık tamamen takıntılı olmaya başladım bu konuda. Retina yırtığım mı var diye endişeliyim artık. Doktorun verdiği damlaları kullanıyorum ama hala etkisi olmadı. Fark etmedim. Ve bir şey daha fark ettim karanlıkta bir şeye gözüm odaklanınca o şey kararıyor ya da etrafındakiler kararıyor. Ya da karanlık sayılabilen ortamda oluyor bu. Normal mi arkadaşlar? Ara vemrek istiyorum artık ben bu ekran işine kör olur muyum? Kafamda hep bunlar var? Benim içimi rahatlatırsanız çok sevinirim Allah razı olsun hepinizden şimdiden.

Yapay zekanın sağlık ile dedikleri gerçek değildir genellikle tahmindir her tahmini doğru çıkmaz.

Farklı bir doktora git aklında duracağına cebinde dursun. Karanlıkta odaklanmayla ilgili yazdığın şey de gayet normal bir şey.

Farklı bir doktora git aklında duracağına cebinde dursun. Karanlıkta odaklanmayla ilgili yazdığın şey de gayet normal bir şey.
Haklısınız. Gideceğim zaten beni endişelendiren yapay zekanın cevapları. Yok düzelmez falan diyor bir şeyler söylüyor.

Arkadaşlar selamlar. Bu durumu biraz iyi bir şekilde özetleyeceğim ve anlatacağım. Ben çocukluktan beri ekran bağımlılığına sahibim ve 16 yaşındayım. Sağ gözüm: -4.25 miyop sol gözüm -3.00. hayatımın yarısı belki de ekranda geçti nefret ediyorum artık kendimden çok pişmanım hatalarıma yanıyorum. Her neyse ben geçen göz kontrolüne gittim bir senede bir muayene olurum kontrole giderim. Doktor gözleri gayet iyi görüyor dedi hatta numaralarım düştü. Yeni gözlük de yazmadı. Benim gözümde sinekler uçuşuyor snow Visual tarzı bir şey var ve bıktım ben bu durumdan gitmiyor da. Doktora bunu söyledim sonra gözüme baktı kuruluk var dedi. Ben de bu durumu yapay zekaya anlattım retina yırtığı falan dedi artık tamamen takıntılı olmaya başladım bu konuda. Retina yırtığım mı var diye endişeliyim artık. Doktorun verdiği damlaları kullanıyorum ama hala etkisi olmadı. Fark etmedim. Ve bir şey daha fark ettim karanlıkta bir şeye gözüm odaklanınca o şey kararıyor ya da etrafındakiler kararıyor. Ya da karanlık sayılabilen ortamda oluyor bu. Normal mi arkadaşlar? Ara vemrek istiyorum artık ben bu ekran işine kör olur muyum? Kafamda hep bunlar var? Benim içimi rahatlatırsanız çok sevinirim Allah razı olsun hepinizden şimdiden.

Hocam şu karanlık olayı bende de var bence o bir hastalık değil örneğin gözümüzde portre özelliği de var o tarz bir şey yani endişelenmeyin.

Hocam şu karanlık olayı bende de var bence o bir hastalık değil örneğin gözümüzde portre özelliği de var o tarz bir şey yani endişelenmeyin.
Teşekkürler hocam yani gözümüzle bir şeye odaklanınca kararması normal baktığımız şeyin yada diğer objelerin. Teşekkürler. Baktıktan 1 saniye sonra falan özüne dönüyor zaten. Normalse ne mutlu bana.

Teşekkürler hocam yani gözümüzle bir şeye odaklanınca kararması normal baktığımız şeyin ya da diğer objelerin. Teşekkürler. Baktıktan 1 saniye sonra falan özüne dönüyor zaten. Normalse ne mutlu bana.

Aynen hocam mesela gece uzanırken örneğin dolaba doğru odaklanıyorum odaklanınca bir anda tüm oda kararıyor resmen zifiri karanlık oluyor yani hiçbir şey gözükmüyor.

Ama sonra gözümü çevirince düzeliyor.

Aynen hocam mesela gece uzanırken örneğin dolaba doğru odaklanıyorum odaklanınca bir anda tüm oda kararıyor resmen zifiri karanlık oluyor yani hiçbir şey gözükmüyor.

Ama sonra gözümü çevirince düzeliyor.
Teşekkürler hocam ama bu karlı görme olayı hala gitmedi. Bu belirtilerde sadece bu yok baş ağrısı falan da oluyormuş ışığa hassassiyet falan oluyormuş da bende bunların hiç biri yok sadece karıncalı görme var. O kadar moralim bozuluyor ki internette tedavisi yok diyorlar ne yapacağım ben de bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı