Atii242
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar selamlar. Bu durumu biraz iyi bir şekilde özetleyeceğim ve anlatacağım. Ben çocukluktan beri ekran bağımlılığına sahibim ve 16 yaşındayım. Sağ gözüm: -4.25 miyop sol gözüm -3.00. Hayatımın yarısı belki de ekranda geçti nefret ediyorum artık kendimden çok pişmanım hatalarıma yanıyorum. Her neyse ben geçen göz kontrolüne gittim bir senede bir muayene olurum kontrole giderim. Doktor gözleri gayet iyi görüyor dedi hatta numaralarım düştü. Yeni gözlük de yazmadı. Benim gözümde sinekler uçuşuyor snow Visual tarzı bir şey var ve bıktım ben bu durumdan gitmiyor da. Doktora bunu söyledim sonra gözüme baktı kuruluk var dedi. Ben de bu durumu yapay zekaya anlattım retina yırtığı falan dedi artık tamamen takıntılı olmaya başladım bu konuda. Retina yırtığım mı var diye endişeliyim artık. Doktorun verdiği damlaları kullanıyorum ama hala etkisi olmadı. Fark etmedim. Ve bir şey daha fark ettim karanlıkta bir şeye gözüm odaklanınca o şey kararıyor ya da etrafındakiler kararıyor. Ya da karanlık sayılabilen ortamda oluyor bu. Normal mi arkadaşlar? Ara vemrek istiyorum artık ben bu ekran işine kör olur muyum? Kafamda hep bunlar var? Benim içimi rahatlatırsanız çok sevinirim Allah razı olsun hepinizden şimdiden.